Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
A Windows használata Bevezetés.
MICROSOFT OFFICE ACCESS 2003.
Skype telepítése és használata
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Az operációs rendszer.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
A Vocatude program telepítése
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenciaszervezés és együttműködés Oktatás
Készítette: Szobonya Ferenc
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
A gondviselői modul az enaplóban
A Windows grafikus felülete
A körlevél készítésének menete
Iskolai Hálózat Létrehozása
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Hangos és mozgóképes beszélgetések – Oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Csevegés és jelenlét Oktatás
Az operációs rendszer.
Egyéni animációk készítése
,,Én így tanítanám az informatikát”
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Többtáblás adatbázisok
Az előrehaladás követése a ProjectServeren Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
A prezentációkészítés alapjai
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
PowerPoint A PowerPoint szerkesztői felülete öt fontosabb részre osztható fel. menüsor és eszköztár - ahonnan az utasításokat, eszközöket, opciókat,
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
TÁMOP /1-2F Projektmenedzsment eszközök  Projektirányítás számítógéppel I/13. évfolyam Grafikonok Szabó László 2009.
Szeitz János A prezentáció indítása és lejátszása.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Fodor Edina, App inventor 2 Fodor Edina,
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében
Windows Movie Maker.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Ültetési rend létrehozása
A dia beszúrása a bemutatóba
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Előadás másolata:

Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013 hiányában akár Lync Web Appal is csatlakozhat Lync-értekezlethez. Ehhez semmit nem kell letölteni vagy telepíteni. Egyszerűen kattintson az értekezlet hivatkozására a meghívóban, és kövesse a megjelenő utasításokat. 1.Kattintson a meghívó Bekapcsolódás Lync-értekezletbe hivatkozására. 2.Ha megnyílt a Lync Web App, tegye az alábbiak egyikét: Vendégként való csatlakozáshoz írja be a nevét a mezőbe, és válassza a Bekapcsolódás az értekezletbe lehetőséget. Ha az értekezletet a cége egy másik alkalmazottja hozta létre, akkor választhatja a Bejelentkezés a szervező cégéhez tartozóknak lehetőséget is. Ezután írja be a céges hálózathoz is használt felhasználónevet és jelszót. 3.Jelölje be a Lync Web App beépülő modul telepítését, mely a kép- és hangátvitelhez szükséges. Az előadók a képernyőt is megoszthatják vele. Az értekezlet beállításaitól függően vagy az előszobába kerül, vagy azonnal beengedi a rendszer. Az előbbi esetben egy előadónak külön be kell engednie Önt az értekezletre. Amint beengedték, használhatja a számítógépe hangszóróját és mikrofonját. Fontos: A hangeszközök beállításáról ebben a témakörben olvashat bővebben.ebben a témakörben Csatlakozás értekezlethez telefonnal Ha szeretne telefonról csatlakozni egy értekezlethez, kövesse a korábbi szakasz utasításait, de a Lync Web App beépülő modul telepítését ne jelölje be. Ezután kattintson a Bekapcsolódás az értekezletbe gombra. A Csatlakozás az értekezlet hangjához ablakban kattintson a Hívjon fel engem az értekezlet lehetőségre, és adja meg a számát. Vagy válassza a Felhívom én az értekezletet lehetőséget, és használja a meghívóban szereplő számot és azonosítót. Saját videokép kezelése Ha van kamera csatlakoztatva a számítógépéhez, kattintson a lehetőségre a videoképe megosztásához. Kamera csak a saját videokép megosztásához szükséges; a mások által megosztott videoképet kamera nélkül is megtekintheti.

Az értekezlet résztvevőinek kezelése Ha Ön előadó, akkor a elemre kattintva elérheti a résztvevők kezelésének lehetőségeit. A résztvevők listája a RÉSZTVEVŐK lapon található. 1.Kattintson jobb gombbal egy résztvevőre, és válassza az Elnémítás, Visszahangosítás, Eltávolítás vagy Kinevezés nézővé/előadóvá parancsot. 2.Bármikor hívhat meg új résztvevőt. Kattintson a MŰVELETEK gombra. Kattintson a Felkérés telefonon gombra telefonon való meghíváshoz. Kattintson a Felkérés ben gombra es meghíváshoz. 3.A résztvevők nevének elrejtéséhez kattintson a Nevek elrejtése elemre. 4.Minden résztvevő elnémításához kattintson a Közönség elnémítása elemre. Asztal vagy megnyitott alkalmazás megosztása Ha Ön előadó, akkor megoszthatja az értekezlettel az asztalát vagy a számítógépén futó alkalmazásokat. 1.Mutasson a elemre. Az asztal megosztásához kattintson az Asztal elemre. Ekkor megjelenik az Ön épp ezt mutatja be: Asztal felirat, és sárga körvonalú lesz az asztal. Program megosztásához kattintson a Program elemre, válassza ki a megosztandó programokat, és kattintson a Megosztás elemre. 2.A megosztás ideje alatt egy megosztási eszköztár látható a képernyő tetejénél. Ezt elrejtheti és megjelenítheti a rajztű ikonra kattintva. 3.Kattintson az IRÁNYÍTÁS ÁTADÁSA elemre, ha át szeretné adni a megosztás irányítását másnak. Bármikor visszaveheti az irányítást; ehhez válassza az IRÁNYÍTÁS ÁTADÁSA > Irányítás visszavétele lehetőséget. 4.A megosztás befejezéséhez kattintson a Megosztás leállítása gombra. PowerPoint-bemutató megosztása 1.Mutasson a pontra, majd kattintson a PowerPoint elemre. 2.A Válassza ki a megosztani kívánt PowerPoint-bemutatót mezőben kattintson a Tallózás gombra, és adja meg a kívánt bemutatót. 3.A diák között az értekezletterület alatti nyilakkal válthat. A MINIATŰRÖK elemmel diát jelölhet ki, a JEGYZETEK pedig megjeleníti a jegyzeteket. 4.Kattintson a elemre a diák jobb felső sarkában a széljegyzeteszköztár megjelenítéséhez: itt kiemelőt, bélyegzőt és más eszközöket használhat. 5.A bemutató beágyazott hivatkozásokat is tartalmazhat. Mielőtt egy hivatkozásra tudna kattintani, el kell rejtenie a széljegyzeteket a Széljegyzetek elrejtése gombra kattintva. Elrendezés választása Az értekezlet típusától függően kiválaszthatja, hogy a tartalmak, az előadók vagy a résztvevők legyenek-e láthatók. Kattintson az értekezlet jobb alsó részén lévő Elrendezés választása ikonra: A Galérianézet a résztvevők képét és videóját jeleníti meg. Az Előadói nézet az aktív beszélő képét vagy videoképét jeleníti meg. A Bemutatónézet a megosztott tartalmakat jeleníti meg, például a megosztott képernyőt.