Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Windows Movie Maker.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Windows Movie Maker."— Előadás másolata:

1 Windows Movie Maker

2 A programról: A Windows Movie Maker a Windows Vista egy olyan szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy otthoni mozgóképeket és diavetítéseket készítsen a számítógépen, és azokat professzionális kinézetű címekkel, áttűnésekkel, effektusokkal, valamint zenével vagy akár kísérőszöveggel egészítse ki. Ha elkészült mindezzel, akkor a Windows Movie Maker alkalmazással be is mutathatja a filmet, illetve megoszthatja barátaival és családtagjaival.

3 A Movie Maker fő területei:

4 Ablaktáblákról: A Windows Movie Maker számos különböző, különféle műveletek végrehajtására lehetőséget adó ablaktáblát tartalmaz. A Feladatok ablaktábla azon gyakori feladatok felsorolását tartalmazza, melyeknek végrehajtására szükség lehet a filmkészítés során. Ilyen például a fájlok importálása, a szerkesztés és a film közzététele. A Tartalom ablaktáblán a használt nézettől függően a film készítése alatt használt klipek, effektusok és átmenetek láthatók. Módosíthatja a nézetet a miniatűrök vagy részletek megjelenítéséhez.

5 Előképmonitorról: Az előképmonitor lehetővé teszi egy-egy klip vagy egy teljes projekt megtekintését. Az előképmonitorral megtekintheti a projekt előnézetét, mielőtt filmként közzétenné azt. Az előképmonitor alatt található gombok segítségével klipeket játszhat le, illetve szüneteltetheti azok lejátszását, valamint képkockánként előre- és visszatekerheti a klipeket. A Felosztás gombbal két részre oszthatja a klipet pontosan az előképmonitoron megjelenített pontnál. Az előképfigyelő kicsinyítéséhez vagy nagyításához mutasson a Nézet menü Előképfigyelő mérete pontjára, és válasszon méretet. A méret az ablak szélének húzásával is módosítható.

6 Mi még? Film importálása videoszalagról
Videofájlok, képek és hanganyag importálása Klipek használata a Windows Movie Maker alkalmazásban Átmenetek és effektusok hozzáadása képekhez és videókhoz Filmcímek és stáblista hozzáadása Film közzététele a Windows Movie Maker alkalmazásban

7 Köszönöm a figyelmet! Forrás:


Letölteni ppt "Windows Movie Maker."

Hasonló előadás


Google Hirdetések