Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében"— Előadás másolata:

1 Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében
Mészáros Balázs 2012. Szeptember 27. Ez a sablon kiindulásként használható oktatóbemutatók csoportkörnyezetben való előadásához. Szakaszok A jobb gombbal a diákra kattintva szakaszokat vehet fel. A szakaszok segítséget nyújtanak a diák rendszerezéséhez vagy több szerző esetén az együttműködéshez. Jegyzetek A Jegyzetek szakaszba előadói jegyzeteket írhat, vagy további információkat adhat meg a közönség részére. Ezeket a jegyzeteket az előadás folyamán a Bemutatónézetek lapon tekintheti meg. Tartsa szem előtt a betűméretet (fontos a kisegítő lehetőségek, a láthatóság, a videoklip-rögzítés és az online hasznosítás szempontjából) Összehangolt színek Különösen ügyeljen a grafikonokra, a diagramokra és a szövegdobozokra. Vegye figyelembe, hogy a résztvevők a bemutatót fekete-fehér vagy szürkeárnyalatos formátumban nyomtatják ki. Nyomtasson egy tesztlapot, és ellenőrizze, hogy a színértékek hatásosak-e, ha a bemutatót fekete-fehér és szürkeárnyalatos formátumban nyomtatják ki. Ábrák, táblázatok és grafikonok Ügyeljen az egyszerűségre: ha csak lehet, használjon egységes, a figyelmet nem elterelő stílusokat és színeket. Lássa el felirattal az összes grafikont és táblázatot.

2 A mai témák áttekintése
Meglévő játékok esetében 1 Új telepítés 2 Folyamatos felügyelet 3 Íme egy másik példa az áttekintő diára.

3 Feladatok meglévő eszközök esetén
Fogyasztóvédelmi hatósághoz történő bejelentés álljon rendelkezésre Ellenőrzési/karbantartási terv legyen vezetve Eszközök a rendeltetésszerű használatra legyenek alkalmas állapotban „Játszóteres dosszié” Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

4 Játszóteres dosszié Fogyasztóvédelem felé megküldött bejelentés
Eszközök tanúsítványai, vagy egyedi megfelelőségi tanúsítványai Ellenőrzési jegyzőkönyvek Ellenőrzési/karbantartási utasítás Ellenőrzési és karbantartási lapok A hibák kijavítására készített intézkedési terv Balesettel kapcsolatos feljegyzések A leckék fontos pontjainak megismétlésével foglalja össze a bemutató tartalmát. Mire szeretné, ha emlékezne a közönség a bemutatóból való kilépés után? Mentse bemutatóját videoklipként az egyszerű terjesztés érdekében (Videoklip létrehozásához kattintson a Fájl fülre, majd a Megosztás elemre. A Fájltípusok szakaszban kattintson a Videoklip létrehozása elemre.)

5 Dokumentációs rendszer
Megnevezés Készíti Megjegyzés Tanúsítvány Tanúsító szervezet a gyártó kérésére 5 évig érvényes, de csak a telepítést/vásárlást kell figyelembe venni Egyedi megfelelőségi tanúsítvány Ellenőrzést végző készíti, amennyiben lehetséges Csak egy eszközre vonatkozik, nincs lejárati ideje Ellenőrzési jegyzőkönyv Ellenőrzést végző készíti 4 évente, illetve nagyjavítás és fődarab csere esetén szükséges Ellenőrzési/karbantartási terv Az üzemeltető vezeti Az eszközök saját ellenőrzését és javítását tartalmazza Fogja rövidre. Amennyire lehetséges, röviden írjon, hogy nagyobb lehessen a betűméret.

6 Szabványossági ellenőrzés 4 évente kötelező!
Nagyobb az intézmények felelőssége!

7 Feladatok új eszközök telepítésénél
Tanúsítvány álljon rendelkezésre Használatba vételt megelőző szabványossági ellenőrzés 30 napon belül a területileg illetékes Fogyasztóvédelmi hatósághoz Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

8 Tanúsítványok

9 A jogszabálytervezet újdonságai
A tanúsítvány kiváltható lesz egy gyártó által adott megfelelőségi nyilatkozata Saját építésű játszótér fogalmát behozza! Ezt követően egy szabványossági ellenőrzést követően kiadható a Megfelelőségi Igazolás (Egyedi Megfelelőségi Tanúsítvány) Az ellenőrzési idő megmarad 4 év „Megfelelő”; „Részben Megfelelő”; „Nem Megfelelő” Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

10 Köszönöm a Figyelmüket!
30/

11 Microsoft Engineering Excellence
Elég tömör a bemutató? A tartalom egy részét érdemes lehet áthelyezni a függelékbe. A függelékdiákon helyezze el azokat a tartalmakat, amelyekre a Kérdések dián utalni szeretne, vagy amelyeket alaposabb tanulmányozásra a résztvevők figyelmébe ajánl. Microsoft bizalmas


Letölteni ppt "Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében"

Hasonló előadás


Google Hirdetések