Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Advertisements

Lépj be az AlertPay oldaladra:
TANKÖNYVSZÁMLÁZÓ Rövid bemutató. Tanulók adatainak importálásához az xls fájlba rögzítjük az adatokat majd mentés másként csv fájltípusként.
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Táppénz és családtámogatási ellátások számfejtése modul
Számlázás A számlakészítés folyamatának megismerését az Anyag és Áruforgalom rendszerén belül az AS31 forgalmi adatok bevitele menüpont megadásával kezdjük.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
A z é r t é k e s í t ő e g y n a p j a Integrált Handheld Rendszer RÉVRÉV.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Belépés a Szociális Ágazati Regiszterbe
LogControl Raktármenedzsment
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
MiniORA SZÁMLAKÉSZÍTÉS Az alábbi on-line bemutató használatára javasoljuk, hogy DEMO működési programhasználat mellett tekintse meg az egyes adatbeviteli.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Titkársági iktató rendszer
Bitumen Internet Sales 2012
Electra IP cím módosítása
Számítógépes ismeretek 5. óra
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénzügyi nyilvántartás
ShelfMan Kézikönyv.
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Törzsek-Cikkek A cikkek menüpont alatt végezhetjük a cikkelemek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A cikktörzsben vesszük fel a cikkek állandó.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
MOK Megatrend Oktatási Központ
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Rendelés nyilvántartás
A körlevél készítésének menete
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Internet Sales 2011 Budapest. 2 Elérhetőség: ISA elérhetősége
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Oktatói webes vizsgakezelés
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Adatbázis-kezelés a gyakorlatban
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Az Access 2007 újdonságai. Eltérések már indításkor is Indításkor új felületet kapunk Új adatbázis: sablonok segítségével is Mintapéldánk Árucikkek.accdb,
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Készletgazdálkodás. Milyen információt szeretnénk meg tudni? Leltár - Készletadatok raktáranként, cikkszám szerint rendezve (raktárszám, telephely, cikkszám,
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Módosító lekérdezések
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Útmutató Az alapadatok feltöltéséhez
Áttekintő a számla készítéséhez
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
NAV ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS ÚTMUTATÓ
Előadás másolata:

Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek állandó jellemzőit mint pl. a partner neve, címe, stb. A partnertörzsön belül a partnereket csoportokba sorolhatjuk. Ezek a csoportok szabadon, tetszés és igény szerint alakíthatóak.

A partnertörzs elemei tetszőleges módon csoportosíthatóak, egy partner akár több csoportba is sorolható, ezáltal elérhetõ, hogy a bizonyos közös tulajdonságokkal rendelkezõ partnerek azonos módon legyenek kezelve. A partnercsoportok fa-szerkezetbe vannak rendezve. Új csoportot vagy alcsoportot az Új csoport vagy Új alcsoport gombra kattintva hozhatunk létre. A kettõ között a különbség annyi, hogy az Új csoport a kiválasztott csoporton belül hoz létre egy új csoportot (azaz e kiválasztott csoporttal azonos szinten).

Partnert a partnertörzs ablak főmenüjében a Felvitel gombra kattintva hozhatunk létre. Az új partner létrehozása előtt a baloldali partnercsoport listában ki kell jelölni egy csoportot amelyhez az új partner tartozni fog. A partner a gomb megnyomása után azonnal létrejön a kiválasztott alapcsoportnak megfelelően Új partner név alatt. A partnerlista az új partnerelemhez gördül és a jobb oldali alapadatok ablakban elkezdhetjük a partner adatai feltöltését. A partnertörzs ablak főmenüjében a Törlés gombra kattintva a partnert törölhetünk. Partner törlése - csak akkor lehetséges ha a partnernek nem volt semmilyen forgalma.

1. ALAPADATOK 1.1. Az Alapadatok -ba tartoznak az alábbi jellemzők: Partnerkód: minden partnerhez hozzárendelhető egy tetszőleges azonosító, a partner azonosítása céljából. Használata nem kötelező. Varázsló segítségével a rendszer automatikusan adja a következő szabad sorszámot. Név: a partner neve, ahogyan azt a számlákon és egyéb bizonylatokon látni szeretnénk. Írsz./Hely: a partner irányítószáma és hozzátartozó város. Cím: a partner címe. Adószám: a partner adószáma. B. szl. szám: a partner bankszámlaszáma. Bank: a partner bankja. Kapcsolat: a partner kapcsolattartója. Beosztás: a kapcsolattartó beosztása. Tel/Fax: a kapcsolattartó telefonszáma. Mobil: a kapcsolattartó mobil telefonszáma. a partner címe. Web: a partner honlapja. Rendben gomb megnyomásával a program rögzíti a bevitt adatokat. Mégsem gomb megnyomásával a program nem rögzíti a bevitt adatokat.

1.2. Az Egyéb menüpont: Rákattintunk a Egyéb fülre. Üzletkötő: a vevőhöz hozzárendelt üzletkötő. Fiz.napok: a vevőhöz hozzárendelt fizetési határidő. Kedvezmény: százalékos időkorlátos kedvezmény rögzítésére alkalmas mezők. Időkorlátot ki kel tölteni. Az engedmény akciós árra is alkalmazandó: ha a négyzetbe rákattintunk (pipával ki van választva) akkor a program az akciós árra is százalékos kedvezményt számol. Pontgyűjtés tiltva: ha kiválasztjuk eszt az opciót, akkor a rendszer ennek a partnernek nem gyűjt pontokat. Fizetés: a vevőhöz hozzárendelt fizetési mód. Őstermelői: őstermelői igazolvány szám rögzítésére bevezetett mező. Adóazonosító: adóazonosító szám rögzítésére bevezetett mező.

1.3. A Címek menüpont: Rákattintunk a Címek fülre. Számlázási adatok használata: ha a számlázási adatok eltérnek a partner alapadataitól akkor eben a mezőben rögzíthetők. Szállítási adatok használata: ha a szállítási adatok eltérnek a partner alapadataitól akkor eben a mezőben rögzíthetők. Rendben gomb megnyomásával a program rögzíti a bevitt adatokat. Mégsem gomb megnyomásával a program nem rögzíti a bevitt adatokat.

2. KAPCSOLAT Ebben a menüpontban rögzíthetjük a kapcsolattartókat és hozzájuk tartozó adatokat. Mentés gomb megnyomásával a program rögzíti a bevitt adatokat és megnyit egy új beviteli ablakot.

3. AZONOSÍTÓK Ebben a menüpontban rögzíthetjük a partnerhez tartozó rendszámokat vagy egyéb egyedi azonosítókat. Az itt rögzített adatok a számlákon és egyéb bizonylatokon is feltüntethetők. Új gombra kattintva felvihetünk egy új azonosítót. Ok gombra kattintva a rendszer rögzíti a bevitt adatokat. Töröl gombra kattintva a rendszer törli a kiválasztott azonosítót. Módosít gombra kattintva egy rögzített azonosítót módosíthatunk.

4. TELEPHELYEK

A partnerhez tartozó telephelyeket itt rögzítjük. Név: a telephely neve, ahogyan azt a számlákon és egyéb bizonylatokon látni szeretnénk. Írsz./Hely: a telephely irányítószáma és hozzátartozó város. Cím: a partner címe. Kedvezmény: százalékos időkorlátos kedvezmény rögzítésére alkalmas mezők. Időkorlátot ki kel tölteni. Az engedmény akciós árra is alkalmazandó: ha a négyzetbe rákattintunk (pipával ki van választva) akkor a program az akciós árra is százalékos kedvezményt számol. Név: a telephelyi kapcsolattartó. Beosztás: a kapcsolattartó beosztása. Telefon: a kapcsolattartó telefonszáma. Fax: a kapcsolattartó faxszáma. Mobil: a kapcsolattartó mobil telefonszáma. a partner címe. Rendben gomb megnyomásával a program rögzíti a bevitt adatokat. Mégsem gomb megnyomásával a program nem rögzíti a bevitt adatokat.

5. KÉSZLETEK Ebben vagy a Jelentések / készlet menüpontban megtekinthető a kiválasztott partnerhez tartozó készlet. Legördülő menü segítségével kiválaszthatjuk, hogy a program a teljes készletet vagy a kiválasztott telephely raktáron lévő készletet jelenítse meg. Cikk: a cikk megnevezése. Paraméter: ha a terméknek van alábontása (paramétere) akkor a rendszer a készletet alábontva jeleníti meg. Rendelt: ha rákattintunk a Rendelések fülre, akkor ebben a mezőben látható a kiválasztott partnertől rendelt készlet. Foglalt: ha rákattintunk a Foglalások fülre, akkor ebben a mezőben látható a kiválasztott partnernek lefoglalt készlet. Mennyiség: ha rákattintunk a Bizományos készlet fülre, akkor ebben a mezőben a kiválasztott partnertől kapott (bejövő szállítóra bevételezett) készlet jelen meg. Mennyiség: ha rákattintunk a Bizományba adott fülre, akkor ebben a mezőben a kiválasztott partnernek adott (szállítólevélre kiadott) készlet jelen meg.

6. PONTOK Ha a partner pontgyüjtésre jogosult, akkor ezen a helyen látható a pontok forgalma, valamint egyenlege.