Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Ami a Tiéd.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Sikeres emberek.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Egyszerűen hihetetlen Dwight D. Eisenhower tábor- noknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképez- zenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Ezt üzenik Neked az. Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!
Gondolatok a barátságról
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Két tenorista igaz története.
Albert Einstein idézetek.
Jézus (tudományos) halála
Mikor még semmi nem létezett..
“13 tanács egy életre".
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Zsikazsu Emlékkönyve.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Isten?.
"Keresd az életben mindig a szépet
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
Albert Einstein idézetek.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Figyelmeztetés! E program használata fokozottan
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Napra Valentin.
Olvasd lassan és csendben!.
Készíts utat a Kegyelem előtt!
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Kőbe vésve ....
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kőbe vésve ....
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
!!! Tegyünk együtt Értük.
BB Biblia-kör.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Oldal váltás kattintásra !
Bölcsességek, aforizmák
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Az első csoda: Kánai Menyegző
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Jn. 3:16 Mint Bárány.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
„teljesen elégő áldozat”
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen.
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról. IT SEEMS IMPOSIBLE ! GENERAL DWIGHT D. EISENHOWER WAS RIGHT WHEN HE GAVE THE ORDER TO HAVE AS MANY FILMS AND PHOTOS MADE

A holokauszt Pontosan úgy történt ahogyan a nácik kitervelték 60 ével ezelőtt.

Ez egy történelmi tény. Amikor DWIGHT D Ez egy történelmi tény. Amikor DWIGHT D. EISENHOWER, látta a koncentrációs táborokban történteket és az áldozatokat, elrendelte, hogy minél több filmet és képet készitsenek. Kötelezte a környező városok lakoit, hogy menjenek és lássák meg a koncentrációs tábork BORZALMAIT amit ők is láttak és néhány esetben odarakta őket, hogy a halottakat eltemessék.

Vajon mi índította arra, hogy Ő ezt tegye? Azért gyüjtött össze minél több filmet és fényképeket, mert úgy gondolta, hogy eljön az a nap amikor azt mondja majd egy BAROM, hogy mindez meg sem tötrént sosem.

“A gonosznak, csak az kell, ahoz hogy sikeres legyen, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit” (Edmund Burke).

a muzulmán közösség meggyözödését. Szerintük ugyanis ez nem igaz Nemrégen az Egyesült Királyság törölte az angol iskolákból a Holokauszt programját, azzal a céllal, mert ez sérti a muzulmán közösség meggyözödését. Szerintük ugyanis ez nem igaz és nem is történt meg soha. Igen ez van az Egyesült Királyságban és Észak Irországban.

És nem is telt el olyan sok idő, csak 50-60 év és máris elfelejtjük! Ez a gonosznak a munkája. Ha figyelembe vesszük a félelmet amely újra kezdi hatalmába keríteni a nemzeteket és a világot, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen elfeledtük a multat és hadjuk, hogy egy újjab következő gonosz hullám tovább sodorjon bennünket. És nem is telt el olyan sok idő, csak 50-60 év és máris elfelejtjük!

az emberiség figyelemfelkeltésére Ez a kis film, az emberiség figyelemfelkeltésére van készitve és annak a 6 millió zsidónak, 20millió orosznak, 10millió kereszténynek, a tiszteletére akiket megaláztak, kicsufoltak megvertek, megégetek, megöltek,.... mig Németországnak és Oroszországnak más fontosabb dolgaik voltak, minthogy ezeket dokumentálják, arhiválják

Most jött el az a szükséges idő, Most sokkal inkább olyan muzulmán országok mint például IRÁN azt mondják, hogy a Holokauszt egy nagy hazugság. Most jött el az a szükséges idő, hogy emlékeztessük a világot arra amit nem szabad elfelejtenie soha. Ennek a kiss diavatitésnek az a célja, hogy ez a kis film minél több emberhez eljusson az egész világon és hogy emlékezzen meg a múltban megtörtént eseményekről.

Ha akarod forditsd le te is és küld tovább, hadd lássák az emberek és emlékezzenek meg a gonosszság borzalmairól.

Ne enged SOHA, hogy kitöröljék és eltemessék a megtörtént valóságot az emlékezetedből!