Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk."— Előadás másolata:

1

2

3 A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk egy hiba volt.

4 Azt gondolni, hogy tényleg sikeresek leszünk, Hiábavaló. És tudjuk, hogy Csak pénzért és hatalomért élni az, ahogy a dolgok mennek. Szeretni, tisztelni, kedvesnek lenni Hülyeség.

5 Elfeledkezni a régi időről, Nem lesz könnyű, de megpróbáljuk. Javítani a világon olyasmi, amit soha nem tettünk. A feladás a megoldásunk a problémákra.

6 A kemény munka: Ez egy vicc. Tudtuk, hogy Az emberek azt mondják, Nem térhetünk vissza. Ez igaz lehet, Ha csak át nem fordítjuk a dolgokat.

7 Most lentről felfelé - így hangzik:

8 Ha csak át nem fordítjuk a dolgokat, Ez igaz lehet. Az emberek azt mondják, nem térhetünk vissza. Tudtuk, hogy Ez egy vicc.

9 A kemény munka: A megoldásunk a problémákra. A feladás Olyasmi, amit soha nem tettünk. Javítani a világon, Nem lesz könnyű, de megpróbáljuk. Elfeledkezni a régi időről, Hülyeség.

10 Szeretni, tisztelni, kedvesnek lenni, Az, ahogy a dolgok mennek. Csak pénzért és hatalomért élni, Hiábavaló. És tudjuk, hogy Tényleg sikeresek leszünk.

11 Azt gondolni, hogy A generációnk egy hiba volt, Tévedés. Az igazság az, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Soha nem mondja majd senki, hogy A mi generációnk nem lesz híres semmiről.

12 Forrás: ujnemzedek.hu/kivagy/1081/14_eves_srac_irta_a_szazad_legfontosabb_verset Készítette: Jolka


Letölteni ppt "A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések