Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak..."— Előadás másolata:

1

2 Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...

3 Ria Slides 5 emelet van, s ahogy feljebb haladunk, úgy nőnek az igények is.

4 Ria Slides De van egy szabály: Ha már egyszer elhagytad az emeletet, nem mehetsz vissza. Vagy innen választasz egy férfit, vagy tovább mész felfelé.

5 Ria Slides Két barátnő elhatározza, hogy bemegy ebbe az üzletházba.

6 Ria Slides Felmennek az első emeletre, ahol ezt a táblát látják: Az ezen az emeleten található férfiak dolgoznak és szeretnének gyerekeket.

7 Ria Slides “Jó... Nem lenne jó, ha nem lenne munkájuk vagy nem szeretnének gyereket, de... Milyenek lehetnek a következő emeleten levő férfiak?” merül fel bennük a kérdés és elhatározzák, hogy tovább mennek.

8 Ria Slides A második emeleten ezt olvassák: Az ezen az emeleten található férfiak dolgoznak, magas jövedelmük van, szeretnének gyereket és nagyon jól néznek ki.

9 Ria Slides “Láttad?“ mondja egyikük. Akkor milyenek lehetnek a következő emeleten levő férfiak?" És gyorsan mennek tovább felfelé.

10 Ria Slides Ezt a táblát pillantják meg a harmadik emeleten: Az ezen az emeleten található férfiak dolgoznak, magas jövedelmük van, szeretnének gyerekeket, nagyon jól néznek ki és segítenek a háztartásban.

11 Ria Slides “Hihetetlen!!!“ monda egyikük, “az ember nem is hinné… de nagyon szeretném tudni, mi vár ránk a következő emeleten..." És elhatározzák, hogy még egy emelettel feljebb mennek.

12 Ria Slides Izgatottan olvassák a 4. emeleten látható táblát: Az ezen az emeleten található férfiak dolgoznak, magas jövedelmük van, szeretnének gyerekeket, nagyon jól néznek ki, segítenek a háztartásban és nagyon jó szertők.

13 Ria Slides “Istenem, mi várhat ránk az 5. emeleten???“ És gondolkodás nélkül felmennek.

14 Ria Slides Ez az emelet üres és a táblán ez áll:

15 Ria Slides Ez az emelet csak azt bizonyítja, hogy lehetetlen egy nőt elégedetté tenni. Kérjük kövesse a táblákat a kijárat irányába. Kellemes napot kívánunk. Kérjük kövesse a táblákat a kijárat irányába. Kellemes napot kívánunk.


Letölteni ppt "Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések