Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller"— Előadás másolata:

1 Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
(Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo (ex-politikus) Mondtam neki: Miért csináljátok? Mi értelme van ennek az egésznek? Az összes pénz a tiétek, minden hatalom a kezetekben van, és embereket bántotok. Ez nem jó dolog... „Nevetett a terror elleni háborún. Azon, hogy valójában nincs is ellenség” „Lesz egy esemény, Aaron, ami után Afganisztánba megyünk, és olajat vezetünk a Kaszpi-tenger felé” „úgy a 9/11-et is létrehozták ami szintén hazugság volt” Majd azt mondta „Ezt a háborút nem lehet megnyerni, mert ez egy örökös háború, így állandóan el lehet venni az emberek szabadságát” „Aztán a 9/11 kapcsán indították a terror ellenes háborút, majd pillanatokon belül Irakban voltunk, ami egy másik hazugság” „Azután Irakba megyünk az olajért, és bázist építünk a Közel-Keleten” „Aztán bemegyünk Venezuelába és megszabadulunk Chavez-től” Azt kérdeztem: Hogy győzitek meg erről az embereket? „és most mennek és szétlövik Iránt.” „Olyan embereket fognak barlangokban keresni, akiket sosem találnak meg” „A média mindenkit meg tud győzni, hogy ez a valóság. Csak sokszor kell ismételni, újra és újra, és az emberek beveszik” „Mint ahogy az 1913-as Szövetségi Tartalék Törvényt is hazugság alapján hozták létre...

2 minden más is, és ha valaki ellenáll, vagy fellázad ellenünk,
Majd azt kérdeztem: És mi a végső célotok? Azt mondta: " Mit törődsz az emberekkel? Törődj magaddal és a családoddal" „A végső cél az, hogy mindenkibe RFID chipet ültetünk” "Ezen lesz a pénzük és minden más is, és ha valaki ellenáll, vagy fellázad ellenünk, egyszerűen kikapcsoljuk a chipjét."

3 Az amerikai útlevelek már most tartalmaznak ID chip-et
Az amerikai útlevelek már most tartalmaznak ID chip-et. Sorra fognak előállni a legkülönbözőbb ötletekkel, hogy meggyőzzenek róla, hogy a Chip beültetése a Te érdekedet szolgálja.

4 VONALSZAKADÁS! Betelefonálós TV műsor Amerikában:
mely alapján ha tüntetsz az iraki háború ellen, akkor minden vagyonod el lehet... "Bocsánat, elnézést hogy kikapcsoltuk" hogy hallottam, hogy e hónap 17-én George beiktatott egy elnöki rendeletet "Az én kérdésem csak az lenne, és tényleg nagyon rövid leszek... VONALSZAKADÁS!


Letölteni ppt "Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller"

Hasonló előadás


Google Hirdetések