Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Olvasd lassan és csendben!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Olvasd lassan és csendben!."— Előadás másolata:

1 Olvasd lassan és csendben!

2 Ebben a világban  legalább öt ember  van, aki  úgy  szeret, hogy meghalna érted, és legalább 15, aki igazán szeret. Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te.

3 Mosolyod azoknak is örömet szerez, akik nem szeretnek.
Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valakinek az egész világot jelented. Valaki nem tudna miért élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség  vagy.

4 Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged.
A legnagyobb  hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül! Elsősorban te vagy az, aki hátat fordít.

5 Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg.
Ha nem gondolod, akkor  valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod. Emlékezz a bókokra, amiket kapsz, és felejtsd el a rossz megjegyzéseket! Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk! Jobban  fogod érezni magad, ha tudni fogják.

6 Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni.
Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd, hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra! Küldd el ezt az t azoknak, akik fontosak neked és annak, akitől kaptad! Ha megteszed, akkor lehet, hogy szebbé teszed a napját, és jobb irányba tereled gondolatait.

7 Azt mondják egy percig  tart, hogy észrevegyél valaki különlegeset, egy órát, hogy komolyan vedd, egy napot, hogy megszeresd és egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd. Küldd el ezt a gondolatot azoknak, akiket soha nem felejtesz el! Ez csak egy rövid üzenet, de ennek köszönhetően tudni fogják, hogy soha nem felejted el őket. Ha nem küldöd tovább, akkor az azt jelenti, hogy nagyon sietsz és elfelejtetted a barátaidat. Állj meg egy pillanatra és szánj rá egy kis időd, hogy élj!

8 Akkor mire vársz? Küldd el mindenkinek, aki fontos neked és tudd biztosan, hogy ők sosem felejtenek el téged! Soha ne hagyj  el valakit, akibe szerelmes vagy, olyan miatt, aki tetszik, mert aki tetszik, majd elhagy valaki olyanért, akibe szerelmes!

9 Ma este, éjfélkor, az igazi szerelmed észreveszi, hogy szeret.
1 és 4 óra között történik valami. Ha nem szakítod meg ezt a láncot, akkor holnap legyél felkészülve életed legnagyobb sokkjára. Küldd el ezt az 15 embernek 15 percen belül (ha akarod).


Letölteni ppt "Olvasd lassan és csendben!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések