Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…"— Előadás másolata:

1 ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer

2 Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…

3 Isten királysága Jézus mondta: Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa.

4 Isten királysága  A kereszténység, mint vallás nincs a Bibliában.  A keresztény= krisztusi. jelzőnek  A keresztény szónak jelzőnek kellene lenni, nem vallásnak. – Úgy kellene élnünk, hogy ez a jelző jellemző legyen ránk.

5 A teremtéskor Isten azt mondta: Legyen! Miért csinálta a világosságot? Hogy az emberek világosságban legyenek. Egy gondolattal kezdődött minden.

6 Gondolat  a legerőteljesebb, amely ebben az univerzumban létezhet  Minden, ami látható, valamikor gondolat volt. (Valakinek eszébe kellett jutni, tehát gondolkodnia kellett rajta.)  Ha nyomorúságos gondolataim vannak, akkor nyomorúságos is leszek.

7 Gondolat  Isten azt akarja, hogy legalább olyan boldogok legyünk, mint Jon pásztor. fogalmak  A nevesített gondolatok a fogalmak.  Szavak nélkül nem lehet gondolkodni.  Fogalmakban nevesítem a gondolataimat.  A fogalmakat kommunikálnunk kell.

8 Fogalmak  Baj akkor van, amikor kommunikálni akarunk, de mást mondunk, mint amit gondolunk  Fontos, hogy a kommunikáció pontos legyen.

9 Idea, ideológia ötletek  A nem szokványos gondolatok az ötletek.  Az ötlet latinul idea. Ebből jönnek az ideálok. szokványostól eltérő  Az idealista ember egy olyan gondolatvilágban van, mely a szokványostól eltérő. Ezek az idealisták ideológiákat hoznak létre.

10 Idea, ideológia  Az összes háború ideológiák miatt tört ki.  A társadalmak is ideológián alapulnak.  Nem test és vér ellen, hanem ideológiák ellen kell harcolnunk.  Isten nem ideológiákat akar adni, hanem életet, hogy bővölködjünk.

11 Idea, ideológia általános keresés  Az emberekben általános keresés van.  Keresik az ideális partnert, majd rájönnek, hogy olyan nincs.  Isten azonban az ő saját gondolata szerint adja nekünk az ideálisat. ez a hatalom  Van egy univerzális keresés az emberekben, ez a hatalom.

12 Hatalom körülményei fölött  Mindenki, kivétel nélkül a hatalmat keresi, hogy uralkodni tudjon a körülményei fölött.  Az ember saját érzelmei felett is hatalmat akar gyakorolni. Uralkodni akar a jóléte, az egészsége, a szépsége, stb. felett.  Az okkultizmus is hatalomgyakorlás a szellemi világ fölött.

13 Hatalom Isten így programozta  Az emberek azért kívánkoznak a hatalom után, mert Isten így programozta őket.  Ádámnak és Évának azt mondta, hogy hajtsák a Földet az uralmuk alá.  Az ember elvesztette az uralmat, azóta is vágyik rá.

14 Hatalom  A sátán elvesztette a hatalmát a Mennyben, ezért keresett egy másik hatalmat.  Ádám és Éva királyok voltak a földön.  Akkor jött a gonosz és becsapta őket, mert ő akarta a hatalmat az ember fölött.

15 Hatalom - ma visszavenni azt a hatalmat Isten visszaadta nekünk azt a hatalmat, ami akkor elveszett. A megtérés nem más, mint visszavenni azt a hatalmat, ami elveszett.

16 Hatalom - ma  Ha nem fogadom el Jézust, akkor király vagyok hatalom nélkül, nagykövet státusz nélkül, uralkodó terület nélkül.  … Nem ér semmit.  Ádám hazaárulást követett el, így elvesztette a hatalmi jogosultságát.

17 Hatalom - ma újra  Jézus azért jött, hogy mi újra képviselői lehessünk Istennek.  Ne azért térjünk meg, hogy a Mennybe menjünk. A menny a lakodalom helye.  A szelídek a földön fognak uralkodni.  A szelídek a földön fognak uralkodni. Ez itt a mi uralkodási területünk. Visszajövünk a földre uralkodni.

18 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET


Letölteni ppt "ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések