Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)"— Előadás másolata:

1 ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)

2 Kezdjük az erőnléttel, avagy végy példát a Nagyanyóról!

3

4 Miért bámulsz ilyen furcsán csak nem irigyelsz valamit. DE IGEN
Miért bámulsz ilyen furcsán csak nem irigyelsz valamit? DE IGEN! A rózsaszínű bugyidat!

5 NEM CSAK A 20 ÉVESEKÉ A VILÁG!

6 NA UGYE, NEM CSAK A 20 ÉVESEKÉ A VILÁG!

7 Házasságtörés nyugdíjas korban.
Egy 65 év körüli párocska beállít a szexológushoz. Kérdi a doktor, hogy miről van szó.- Doktor úr, végignézné a szexünket? A doktor csodálkozik, de rámondja, hogy OK. Végig is nézi, és mondja, hogy nincs itt semmi probléma, majd elkér tőlük 50 dollárt a vizitért. Ez így megy hosszú heteken át. A pár újabb és újabb vizitet kér, semmi probléma a szexszel, fizetnek a doktornak, és távoznak. Végül a doktormegkérdi, hogy mit is akarnak ebből kihozni Nézze, doktor úr, nem akarunk semmi különöset, de hát a barátnőm férjnél van, így nem mehetünk az ő házába. A feleségem miatt ugyancsak nem mehetünk az én házamba. A Holiday Inn az 90, a Hilton 108, Embassy Suites meg 147 dollár. Mi itt fizetünk 50 dollárt, amiből aztán a nyugdíjbiztosító 43-at visszafizet.

8 Ezekre gondolva, vettem egy „új járgányt”!
Az élet járművei. Ezekre gondolva, vettem egy „új járgányt”!

9 Imádom! Valami olyat kerestem, aminek olcsó a fenntartása
és el tudok vele menni a városba, vásárolni, nézelődni. Szerintem ez minden elvárásomnak megfelel.

10 Most pedig ismertetem hogy miért értékesebbek az öregek!
Mi sokkal értékesebbek vagyunk a fiatalabbaknál: Nekünk ezüst van a hajunkban. Nekünk arany van a fogainkban. Nekünk kövek vannak a veséinkben. Nekünk ólom van a lábainkban. Tele vagyunk biogázokkal!

11 Most pedig ismerjétek meg hogyan telnek az öregek napjai az EU-ban!
Angol nyugdíjas: - Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg whiskyt, elviszem a Clubba és ott töltöm az egész napom. Francia nyugdíjas: - Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg konyakot, elviszem a barátnőmhöz és ott töltöm az egész napom. Magyar nyugdíjas: - Én reggel miután felkeltem, fogok egy üres üveget,belepisilek, elviszem a körzeti rendelőbe és ott töltöm az egész napomat.*

12 ÉLJ ELÉG SOKÁIG, HOGY VALÓDI PROBLÉMÁT OKOZZ A GYEREKEIDNEK !!!

13

14

15

16

17

18

19

20 Az élet produkálta-”mottó” ÖRE”X”ÜNK!
Nem történt meg veled néha, hogy amikor láttál egy "nagyjából" veled egyidős valakit, ezt gondoltad: NEM LÉTEZIK, hogy én is ilyen öregnek nézek ki!!! Alicia Smith a nevem és a fogorvosi rendelő várószobájában ültem. Soha nem jártam előtte ennél a fogorvosnál. Amint várakoztam és nézelődtem, megláttam a falon az orvos diplomáját amin rajta volt a teljes neve. Hirtelen felelevenedett az emlékeimben egy magas, fekete hajú, sportos srác arca, aki az osztálytársam volt a gimnáziumban kb. 30 évvel ezelőtt. Létezne, hogy ez ugyanaz a fiú, akibe titokban szerelmes voltam??? De miután bementem a rendelőbe és megláttam, elhessegettem magamtól a gondolatot. A félig kopasz, őszes, igaz hogy magas, de kövér és ráncos arcú férfi láttán gondoltam, túl öregnek látszik ahhoz, hogy az osztálytársam lehetett volna.

21 Miután megvizsgálta a fogaimat, megkérdeztem tőle, hogy a "Morgan Park"-i gimnáziumban tanult-e.
- Igen, igen - válaszolt büszkén mosolyogva. Mire én: - És mikor érettségiztél? Mire ő: ben. Miért kérdezed? Mire én: - Nahát, te az osztályomba jártál! Miután hosszasan végigmért ez a RONDA,... KOPASZ,... RÁNCOS, KÖVÉR,... ÖREG,... ABNORMÁLIS,.... IDIÓTA fickó, megkérdezte: -Melyik tantárgyat tetszet tanítani....???!!!       


Letölteni ppt "ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések