Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyszerűen hihetetlen Dwight D. Eisenhower tábor- noknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképez- zenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyszerűen hihetetlen Dwight D. Eisenhower tábor- noknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképez- zenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak."— Előadás másolata:

1 Egyszerűen hihetetlen Dwight D. Eisenhower tábor- noknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképez- zenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak.

2 Pontosan úgy, ahogy hozzávetőleg hatvan évvel ezelőtt előrelátható volt… HOLOKAUSZT

3 Szükséges emlékeztetni arra, hogy amikor a szövetséges had- erők főparancsnoka, Dwight D. Eisenhower tábornok meglátta a koncentrációs táborok áldozatait, parancsba adta, hogy a lehető legtöbb fényképet készítsék katonái, ezeket mutassák meg a helyi német lakosságnak, hogy azok lássák a tényeket, és jöjjenek eltemetni a holtakat.

4 Ennek okát így fogalmaz- ta meg: “A lehetséges legtöbb do- kumentumra van szüksé- günk – legyen az film vagy tanúvallomás -, mert egyszer eljön a nap ami- kor feláll valami elme- beteg,és azt mondja, hogy mindez meg sem történt.”

5 “A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.” (Edmund Burke)

6 Nemrégiben az Egyesült Királyságban törölték a holokauszt tanítását az iskolai programból azzal, hogy „támadó jellegű” az iszlám hitűekkel szemben, akik szerint a holokauszt nem létezett…

7 Rémisztő jóslat ez arról a félelemről, mely a világot szorongatja, és amelyet bár- mely nép érezhet. A második világháború több mint hatvan éve véget ért.

8 Ez a levél láncként éri körbe a világot, emlé- keztetve hatmillió zsi- dóra, húszmillió oroszra, tízmillió keresztényre, homoszexuálisokra, cigányokra – akiket megöltek, felkoncoltak, megerőszakoltak, meg- aláztak, miközben Né- metország és Oroszor- szág másfelé nézett.

9 És most, amikor Irán – más országokhoz hasonlóan – azt állítja, hogy a holokauszt csupán kitalálás, egyre sürgetőbb figyelmez- tetni a világot, hogy ne felejtsen. E levél küldésének célja, hogy minél többen olvassák el szerte a világon.

10 Segíts továbbküldeni ezt a levelet, légy szem a láncban, fordítsd le más nyelvekre is, ha lehetséges.

11 Ne dobd el. Csupán egy percet kell rászánnod, hogy továbbítsd.


Letölteni ppt "Egyszerűen hihetetlen Dwight D. Eisenhower tábor- noknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképez- zenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések