Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
MiniCRM kapcsolat bemutató
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Hálózatkezelés, Internet 3. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Internet Explorer A programot a Start menüből vagy a Munkaasztalon található ikonjára duplán kattintva indíthatjuk el.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
TÁMOP Mozgáskorlátozottak interaktív honlapja.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Skype telepítése és használata
Az Internet adta lehetőségek
Microsoft Internet Explorer
Számítógépes ismeretek 5. óra
Használata Készítette: Medve Tamás.
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
 A Gmail a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP szolgáltatása.Googlewebmail POP3IMAP  Bevezetésekor az 1 gigabyte-os tárhelyével lényegesen.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
A gondviselői modul az enaplóban
A körlevél készítésének menete
Elektronikus levelezés
A szövegszerkesztés alapjai
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Mit jelent böngészni? Bizonyára ismerjük már ezt a kifejezést.
Ismerkedés az Intézővel
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Készítette: Gocsál Ákos, Gocsál Klára, Fehér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Internet az oktatásban – taneszközök.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Készítette: Derecskei Nikolett
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Kép készítése számítógép segítségével
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
SZÁMÍTÓGÉPES PROGRAMOK HASZNÁLATA Microsoft Photo Story.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
E107 CMS rendszer Készítette:Nagy Péter.  Az e107 egy tartalomkezelő rendszer (CMS), amelyet PHP-ban írtak és az ismert MySQL adatbázist használja. 
Információ és kommunikáció
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
1. Írja be a böngészője címsorába:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Szegedi Tudományegyetem
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Előadás másolata:

Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései Indítsuk el a web böngészőt (Internet Explorert vagy Mozilla Firefox), a címsorba írjuk be www.meoszinfo.hu/interaktiv és nyomjuk le Enter billentyűt, és betöltődik a mozgássérültek interaktív portálja! Az oldalon 7 féle belépési kapu (menü) van, közülük jelenleg 3 az Egyesületi belépés, a LÁT Ügyintézői belépés és a Tagnyilvántartó Ügyintézői belépés működik.

1.lépés: Mozgássérültek Interaktív Portáljának megnyitása

2.lépés: Válaszuk ki az Egyesületi belépés menüpontot, és az Egyesületi kezelőfelületen válaszuk ki azt a Megyét amelyhez az Ön Egyesülete tartozik és kattintsunk a Tovább gombra.

3.lépés: Válaszuk ki a listából a hozzánk tartozó Egyesület nevét, írjuk be a jelszavunkat, és kattintsuk a Belépés gombra.

Jobboldalt a Bejelentkező neve, az Egyesület neve alatt van egy EGYESÜLETI HONLAP NÉZET link. Ha arra rákattintunk, akkor meglehet nézni, hogy a saját honlapunkon hogyan néznek ki a feltöltött információk.

EGYESÜLETI HONLAP ADMINISZTRÁCIÓ Itt lehet az egyesületeknek a saját honlapjaikra Híreket, Rendezvényeket, Pályázatokat, Szolgáltatásokat, Alapszabályt felrakni, feltölteni. Az itt lévő lehetőségek később bővülnek.

Ha híreket szeretnénk feltölteni, kattintsunk az Egyesületi Hírek menüre. Itt megjelenik Egyesületi Hírek Műveletei oldal, és a kattintson ide gomb!

EGYESÜLETI HONLAP ADMINISZTRÁCIÓ Ha a saját honlapjukon a mostani nyitóoldal szövegét megszeretnék változtatni, képeket, logót szeretnének elhelyezni most még e-mailben kell elküldeni a tszikora@szikoraweb.hu e-mail címre. Közeljövőben lehetősége lesz mindenkinek, hogy saját maga rakjon fel képeket stb.stb.

Ha a híreket amit feltöltöttünk módosítani vagy javítani szeretnénk, kattintsunk az EGYESÜLETI HÍREK MŰVELETEI oldalon a módosít gombra.

Ha a híreket amit feltöltöttünk le szeretnénk venni a a honlapunkról, kattintsunk az EGYESÜLETI HÍREK MŰVELETEI oldalon a honlapról levesz gombra.

Itt láthatjuk, hogy a hír amit leszedtünk a honlapunkról nem publikált, a honlapon nem olvasható. Ha mégis vissza akarjuk rakni a hírt akkor kattintsunk a honlapra visszahelyez gombra.

Ha a végleg törölni szeretnénk amit feltöltöttünk kattintsuk a töröl gombra.

MEOSZ KÖZPONT BELSŐ INFORMÁCIÓK Itt olvashatnak olyan hírekről, információkról, rendezvényekről, stb. amiket a MEOSZ tölt föl. Ez egy tájékoztató felület a tagegyesületek felé.

MEOSZ KÖZPONT ÜZENŐFALAK Jelenleg 3 zárt üzenőfal él, MEOSZ Belső, MEOSZ LÁT, MEOSZ Tagnyilvántartó.

Ha üzenetet szeretnénk küldeni, kattintsunk az MEOSZ Belső üzenőfal menüre. Itt megjelenik MEOSZ Belső üzenőfal oldal és a kattintson ide gomb!

Ha a kattintson ide gombra kattintunk megjelenik egy űrlap ahol beírhatja az Üzenőfalra kívánt információkat. Az Adatok elküldése, mentése gombra kattintva elküldheti az Üzenőfalra a megírt információkat.

MEOSZ KÖZPONT CHAT Jelenleg 3 zárt chat él, Központi Belső Chat, a LÁT Chat, a Tagnyilvántartó Chat..

Itt lehet chattelni, megbeszéléseket tartani, adott időpontban interaktív fogadó órákat tartani stb.stb.

EGYÉB - Itt egy privát üzenetküldő van, itt lehet kérdezni, segítséget kérni az Interaktív portál használatával kapcsolatosan.

Ha a PRIVÁT ÜZENETKÜLDÉS –re kattintunk, üzenetet írhatunk az illetékeseknek. Miután megírta a kérdéseit a Kinek kell továbbítani az üzenetet listából válasza ki, akinek küldeni szeretné a kérdéseit és az Üzenet elküldése gombra kattintva elküldheti a privát üzenetét.