Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szegedi Tudományegyetem

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szegedi Tudományegyetem"— Előadás másolata:

1 Szegedi Tudományegyetem

2 E-felvételi menete

3 Regisztráció A oldalon kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra

4 Regisztráció Indítsd el a regisztrációdat.
FONTOS: olyan címet adj meg, amit rendszeresen nézel, mert erre fogsz megkapni minden információt!

5 E-felvételi A sikeres regisztráció után automatikusan tovább enged lépni az E-felvételihez. Amennyiben kilépsz, úgy az újra belépés után (regisztrációnál megadott felhasználónévvel és jelszóval) jobb oldalt találod a Szolgáltatások menüpontban az E-felvételi fület.

6 Bejelentkezés Az Általános eljárás, 2019.
(SZEPTEMBERBEN induló képzések) fülre kattints!

7 Felhasználási feltételek elfogadása
Alaposan olvasd át a felhasználási feltételeket, majd ha mindent megértettél, akkor fogadd el a felhasználási feltételeket. Majd tovább a Regisztráció menüre!

8 Bejelentkezés Regisztráció után ben megküldi a rendszer a biztonsági kódot, melyet be kell gépelni a továbblépéshez! (minden alkalommal kérni fogja, ezért az t ne töröld vagy jegyezd meg a kódot!)

9 Jelentkezés leadás Itt találod a felvételi azonosítószámod.
Fontos, mert később ezzel a számmal tudsz hivatkozni a jelentkezésedre! A jelentkezésed a személy adatok megadásával kezdődik. Értelemszerűen, pontról – pontra haladva töltsd ki a felületet.

10 Jelentkezés leadása A menüpontokon haladva, lépésről – lépésre tudod kitölteni az adatokat (fontos, hogy abban a sorrendben haladj, ahogy a rendszer előírja, hiszen egy – egy új adatlapot csak az előtte lévő kitöltése után enged megnyitni!). A következő pontokon kell végighaladnod: A jelentkező adatai A jelentkezés A jelentkező eredményei A felvételi kérelem érvényesítése

11 Ellenőrzés Ha minden menüponton végighaladtál és minden szükséges adatot megadtál és feltöltöttél, akkor pontról – pontra nézd át újra a beírt adatokat, mert most van még lehetőséged a javításra!

12 Hitelesítés Amennyiben az ellenőrzés során nem találtál hibát vagy javítottad azokat, akkor mentsd le/nyomtasd ki az adatlapot (Hitelesítő adatlap nyomtatása). Fontos: a jelentkezésed csak abban az esetben érvényes, ha az adatlapot aláírva visszaküldöd az Oktatási Hivatal részére vagy Ügyfélkapun keresztül hitelesítesz február 20-ig! (ha a jelentkezési határidő előtt még módosítottad a jelentkezésed, akkor új hitelesítő lapot kell leadnod, amin a módosított adatok szerepelnek!)

13 Találkozzunk szeptemberben Szegeden!
Sok sikert! Találkozzunk szeptemberben Szegeden!


Letölteni ppt "Szegedi Tudományegyetem"

Hasonló előadás


Google Hirdetések