Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat."— Előadás másolata:

1 Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a http://alertpay.com oldalra http://alertpay.com Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat (e-mail cím és jelszó), majd a Login -ra kattintva jelentkezz be az oldaladra

2 Menj be a Profile menübe Kattints a Profile menüpontra

3 Válaszd ki a bankkártya menüpontot Kattints a Credit Cards menüpontra

4 A bankkártya-adatok megadása Itt látod a saját neved beírva, mint kártyatulajdonos Ide írd be a 4x4 számból álló bankkártya számot szóközök nélkül Érvényességi dátum (hónap/év) Ide írd be a bankkártyád CVV (3 számból álló) kódját a hátlapról Ha minden rendben: Next

5 A jóváhagyás előtti ellenőrzés Fogadd el a feltételeket, kattints a kis négyzetbe, és pipáld ki Ha az adatok helyesek, akkor kattints a Send -re! Ha valami hibát észlelsz, akkor kattints a Previous -ra, ezzel visszatérsz az előző oldalra, ahol kijavíthatod a hibákat Beírva látod a megadott adatokat. Ellenőrizz le mindent még egyszer, biztos ami biztos!

6 Sikeresen hozzárendelted a bankkártyád az AlertPay számládhoz Itt láthatod a hozzáadott bankkártya-számod utolsó négy számjegyét Ha ezt az oldalt látod a zöld pipával, akkor végeztél, a bankkártyádat hozzárendelted az AlertPay számládhoz!


Letölteni ppt "Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések