Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes."— Előadás másolata:

1 E gységes T anulmányi R endszer ®

2 A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes böngészőprogrammal érhető el  Internet Explorer helyett nálunk Firefox van Jelszó Felhasználói név (usernév), A csillagokat nem kell beírni!

3 Kezdő oldal https://etr.kefo.hu http://etr

4 ETR-es tudnivalók Infosheet, Kurzusfórum, Tantervek, stb. Személyes-, képzési-, pénzügyi adatok Tárgyjelentkezés, Órarend, vizsgára jelentkezés

5 Tárgyjelentkezés Képzési program Új tantárgy felvétele

6 Amelyiket fel szeretnénk venni, jelöljük be! A szemináriumokból csak egyre kell jelentkezni, amelyik időpont megfelel! Hanyadik félévre ajánlott az adott kurzus A narancssárga szövegekre kattinva mindig valamilyen esemény történik

7 A kurzus (narancssárga) nevére kattintva különböző információkat tudhatunk meg a kurzusról, pl. az oktató nevét, az eddig jelentkezett hallgatók névsorát, a kurzus kreditértékét, stb.

8 A bejelölt kurzusok akkor lesznek felvéve, ha az oldal alján rákattintunk a „Felvétel” gombra.

9  A Felvétel gomb megnyomása után visszakerülünk a Tárgyjelentkezés elejére, de mostmár megjelennek a felvett kurzusaink.  Ha valamelyikről le szeretnénk jelentkezni (pl. mégsem jó az időpont), akkor egyszerűen csak ki kell venni a pipát a kurzus kódja elől, és megerősíteni a kérdést, hogy „Biztos le akar jelentkezni a kurzusról?”.  Egy kurzus csak akkor jelenik meg a felveendő kurzusok között, ha még egyik időpontjára sem jelentkeztünk.

10 Munkánk végeztével mindig a Kilépés gombbal zárjuk be az ETR, hogy mások ne férhessenek hozzá az adatainkhoz!

11 Köszönöm a figyelmet! Sok sikert!


Letölteni ppt "E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes."

Hasonló előadás


Google Hirdetések