Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!"— Előadás másolata:

1 Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!

2 Választható menüpontok:
KEZDŐLAP Választható menüpontok: Üzenetek Térülések Megbízások Egyeztetések

3 Üzenetek menüpont Funkciója: új üzenetet küldhet a Credit Controll Kft. részére, illetve megtekintheti bejövő és kimenő jeit.

4 Válassza ki levele címzettjét: Követeléskezelési részleg
Értékesítési részleg Céginformációs részleg Pénzügyi részleg Irodavezetés Adja meg levele tárgyát. Írja meg üzenetét. Amennyiben levele mellékleteként dokumentumot kíván küldeni, a „Tallózás” gomb lenyomásával csatolhatja azt. Küldés gomb lenyomásával küldheti el üzenetét.

5 Funkciója: megtekintheti a Credit Controll Kft-től érkezett leveleit.
Bejövő üzenetek Funkciója: megtekintheti a Credit Controll Kft-től érkezett leveleit.

6 Gémkapocs ikon jelzi, ha az üzenethez mellékletet is csatolt a feladó.
Beérkezett üzeneteire az alábbi szempontok szerint kérhet szűrést: feladó, címzett, tárgy, üzenet törzse vagy dátum. Egyszerre akár több feltételt is megadhat Gémkapocs ikon jelzi, ha az üzenethez mellékletet is csatolt a feladó. Beérkezett üzeneteit egy kattintással tudja megnyitni.

7 Amennyiben a megnyitott üzenetet olvasatlanra vissza akarja állítani, nyomja meg az „olvasatlan” feliratot. Amennyiben az üzenetre válaszolni kíván, nyomja meg a „válasz” feliratot. Amennyiben az üzenetet továbbítani kívánja, nyomja meg a „továbbítás” feliratot. Amennyiben vissza szeretne lépni a korábbi menüponthoz, nyomja meg a „vissza” gombot. Levelének csatolmányát a gémkapocs ikon melletti szövegre kattintva tudja megnyitni.

8 Funkciója: megtekintheti a Credit Controll Kft-nek küldött üzeneteit.
Kimenő üzenetek Funkciója: megtekintheti a Credit Controll Kft-nek küldött üzeneteit.

9 Egyszerre akár több feltételt is megadhat.
Küldött üzeneteire az alábbi szempontok szerint kérhet szűrést: feladó, címzett, tárgy, üzenet törzse vagy dátum. Egyszerre akár több feltételt is megadhat. Gémkapocs ikon jelzi, ha az üzenethez mellékletet is csatolt. Kimenő üzeneteit egy kattintással tudja megnyitni.

10 az üzenet küldésének dátumát,
A megnyitott üzenetben, látja a levél feladóját, címzettjét, tárgyát, üzenetét, az üzenet küldésének dátumát, és ha van, a csatolmányt.

11 Új térülés bejelentése.
Térülések menüpont Funkciója: Adósok által befizetett összegek lejelentése mind Megbízó, mind Megbízott részéről, akár egyesével, akár csoportosan. Új térülés bejelentése.

12 Az üzenet automatikusan a pénzügyi részlegre kerül továbbításra.
A térülés jelentéséhez az alábbi adatok kitöltése szükséges: befizetés dátuma, adós neve, ügyfélkód (ha van), szerződésszám (ha van), adós címe, számla sorszáma, összeg, devizanem. Amennyiben térülés jelentését táblázat formájában kívánja továbbítani részünkre, csatolmányként megteheti azt. Az új sor feliratra kattintva, újabb térüléseket rögzíthet. Ha végzett az adatok feltöltésével, nyomja meg a küldés gombot

13 Elküldött térülések Funkciója: megtekintheti a Credit Controll Kft. részére elküldött térüléseit.

14 Egyszerre több feltételt is megadhat.
Rá tud szűrni a bejelentett térülésekre feladó, címzett, tárgy, levél törzse és dátum alapján. Egyszerre több feltételt is megadhat. Egy kattintással meg tudja nyitni az Ön által elküldött térüléseket.

15 Láthatja milyen térüléseket jelentett le adott üzenetben, illetve megtekintheti a küldött csatolmányokat is.

16 Elküldött térülések kimutatása
Megtekintheti az elküldött térüléseket, részletesen, adósonként lebontva.

17 Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez.
Rá tud szűrni/keresni a bejelentett térülésekre név, ügyfélkód, cím, számlaszám, összeg és devizanem alapján. Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez.

18 a Credit Controll Kft. által lejelentett térülések listáját.
Fogadott térülések: Megtekintheti a Credit Controll Kft. által lejelentett térülések listáját.

19 Egy kattintással megtekintheti a térülés jelentés üzenetek tartalmát.

20 Megtekintheti a Credit Controll Kft. által jelzett térüléseket.

21 Fogadott térülések kimutatása:
Megtekintheti a fogadott térüléseket, részletesen, adósonként lebontva.

22 Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez.
Rá tud szűrni/keresni a bejelentett térülésekre név, ügyfélkód, cím, számlaszám, összeg és devizanem alapján. Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez.

23 (Adósonkénti kimutatás)
Összes megbízás: Funkciója: megtekintheti összes megbízását, melyet adott pillanatig a Credit Controll Kft-nek ügykezelésre átadott. (Adósonkénti kimutatás)

24 Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez.
Rá tud szűrni/keresni a bejelentett térülésekre megbízó, adós neve, ügyfélkód, szerződésszám, állapot és fázis alapján. Egyszerre több feltételt is megadhat a szűréshez. Megtekintheti, hogy jelenleg folyamatban lévő ügyei milyen fázisban vannak, illetve hogy a már lezárásra került ügyek milyen eredménnyel zárultak. Egy kattintással láthatja a részleteket az egyes ügyekről.

25 Megnyitva a megbízást, láthatja az átadott követelést, a törlesztéseket, illetve a lap alján az ügyhöz tartozó korábbi egyeztetéseket is megtekintheti.

26 Csomagok: Megtekintheti Credit Controll Kft-nek átadott követeléseket csomagokra lebontva. A csomagokon belül ugyan azon funkciók elérhetőek, mint az „Összes megbízás” menüpontban.

27 Azonnali statisztikát, kimutatást kérhet az adott ügycsomag állásáról
Azonnali statisztikát, kimutatást kérhet az adott ügycsomag állásáról. A megnyitás gombra kattintva a legutolsó statisztika kerül megnyitásra, az újragenerálás gombra kattintva a rendszer lehívja a legfrissebb információkat a Credit Controll Kft. rendszeréből. A megbízások listázására kattintva, megtekintheti az adott csomagba tartozó ügyek listáját. További kattintással megtekintheti az adott ügy részletes kimutatását.

28 Statisztika tartalmi elemei

29 Statisztika tartalmi elemei
Részletekre kattintva listázásra kerül az adott fázisba tartozó ügyek listája.

30 Egyeztetések Megtekintheti az aktuális (még megválaszolatlan) egyeztető kérdéseket, melyeket a Credit Controll Kft. küldött Önnek.

31 A megtekintésre kattintva megtekintheti a kérdést, az esetleges csatolmányt és egyszerűen elküldheti a válaszát részünkre.

32 A válasz írása gombra kattintva adhatja meg válaszát
A válasz írása gombra kattintva adhatja meg válaszát. A csatolás gombra kattintva dokumentumokat is küldhet részünkre.


Letölteni ppt "Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések