Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program"— Előadás másolata:

1 MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program

2 Kinek segít az oldal? Magánorvosoknak, akik szeretnék bővíteni a pácienseik számát, szak- és nyelvtudásukban egyaránt felkészültek a hazai és a külföldi betegek ellátására.

3 Kinek segít az oldal? A hazánkban tartózkodó külföldieknek, akiknek hirtelen orvosi ellátásra van szükségük, és kiemelkedő segítség számukra, ha panaszukkal a saját anyanyelvükön beszélő szakemberhez tudnak fordulni.

4 Kinek segít az oldal? 3. Mindenkinek, aki szívesebben veszi igénybe a magánorvosok által nyújtott kiemeltebb egészségügyi szolgáltatást.

5 Hogyan működik a kereső?
Mit kell tennie a felhasználónak (betegnek) egy időpont lefoglaláshoz?

6 Kereső megnyitása A panaszainak megfelelő szakorvost kereső beteg megnyitja a böngészőjében a kereső oldalát és beírja, hogy milyen panasza van, milyen szakorvost keres, illetve mikor szeretné igénybe venni az orvos szolgáltatását.

7 Szakemberek áttekintése
Ezután a keresőmotor megkeresi azokat az orvosokat, akiknek a kulcsszavainál meghatározásra került a felhasználó által begépelt szakterület, illetve a megadott időben/intervallumban a naptáruk szerint van szabad időpontjuk, és listázza a találatokat távolság szerint rendezve (azaz a felhasználóhoz legközelebb eső szakorvos fog előre kerülni a listában (geotargeting))

8 Kiválasztott időpont lefoglalása
Miután a beteg a számára megfelelő szakorvost, rendelőt, időpontot megtalálta, az orvos által kért adatok megadása után a felületen történő „Időpontfoglalás elküldése” gombra kattintva megerősíti a foglalási szándékát.

9 Időpontfoglalás jóváhagyása
Az időpontfoglalásról a rendszer egy kérést küld az orvosnak a saját naptárán keresztül, amelyet elfogadhat vagy elutasíthat, attól függően, hogy tudja-e fogadni a beteget vagy sem. Az elfogadásról, illetve elutasításról a kereső jelzést kap a megadott elérhetőségén. Amennyiben az időpontfoglalás sikeres volt, a továbbiakban arra az időpontra már nem lehet foglalást rögzíteni.

10 Találkozó Szükség esetén az orvosnak lehetősége nyílik egyéb információk egyeztetésére, pontosítására a potenciális beteg megadott elérhetőségein.

11 Hogyan regisztrálhatom magam?
Mit kell tennie ahhoz, hogy szolgáltatásával bekerüljön az MTA Hungary által működtetett Orvoskereső Programba?

12 Regisztráció Néhány alapadat ( cím, naptár elérhetősége, stb.) megadása és a regisztráció elküldése után ellenőrizzük a megadott adatok valódiságát, majd lehetővé válik az adatlap információkkal történő feltöltése.

13 Testreszabás A regisztrációt követően a szolgáltatói profil tovább alakítható. Megadhatók a szolgáltatás kulcsszavai, az időpontfoglaláshoz szükséges adatok listája és a szolgáltatás helye is, aminek rögzítésével a találati listában és a térképen is megjelenik a rendelő helye. Rövid szakmai önéletrajz, bemutatkozás és a rendelőről készült fotók feltöltésére is adott a lehetőség.

14 Időpontfoglalások adminisztrációja
A beteg által foglalt időpontról az Orvoskereső Program egy értesítőt küld a regisztrációkor megadott Gmail-es címre, amelyben szerepelnek a foglaláskor megadott egyedi adatok is. Ebben az értesítőben tudja az orvos jóváhagyni vagy elutasítani az időpontfoglalást, elutasítás esetén új időpontot javasolni.


Letölteni ppt "MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program"

Hasonló előadás


Google Hirdetések