Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

Melyiket válasszam? Windows VS. Linux Készítette: Uher Bertalan.
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
A képzett szakemberekért AZ ÖNÉRTÉKELÉS FOGALMA, LÉNYEGE, SZEREPE A MINŐSÉGFEJLESZTÉSBEN 3.2. előadás.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry BCD.
A kamara szerepvállalása a felnőttképzésben évi LXXVII. tv. főbb rendelkezései Tv. hatálya elsődlegesen az állam által elismert vizsgával záruló,
Melyik számlaosztályban szerepelnek az alábbiak? a) Szállítók b) Vevők c) Anyagok d) Anyagköltség e) Pénztár f) Árbevétel g) ElÁBÉ h) Forgóeszközhitel.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési rendszer A képzett szakemberekért Információgyűjtés.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
MINTAKÉRDÉSEK. A pénzügyi számvitel információs rendszere elsősorban a gazdálkodó szervezetek vezetőinek információs igényeit elégíti ki. A beszámoló.
Innovatív értékesítési lehetőség a mezőgazdasági vállalkozók számára.
Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Gazdasági jog IV. Előadás Egyes társasági formák Közkeresleti társaság, betéti társaság.
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Nagyméretű állományok küldése
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Térkép készítése adataiból
FITLIFE BAY Fitness és Mozgásközpont
WE PROVIDE SOLUTIONS.
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
Microsoft Office Publisher
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Caracalla udvarában Kalandjáték 1.
Elektronikus irat (elektronikus dokumentum) és elektronikus aláírás
Hogyan viszonyuljunk a médiaeszközök használatához a válságból való kilábalás után? Szuromi Péter - ZenithOptimedia.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható.
Ez a címdia 1. szövegdoboza
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
[Plakát címe] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Az alábbi neveket és titulusokat cserélje.
ROTA STAND Felállást és átülést segítő eszköz.
Teljes visszalépéses elemzés
Nyílt nap Iskola neve Dátum.
Szelektív hulladékgyűjtés
Számítógépes vírusok.
3. A robot képernyőmenüje
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Ez az én művem Nevem: Németh Janka
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Northwind Traders Kik vagyunk?
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Részletes ismertető: Microsoft SharePoint-hírek
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
Szerzője Konzulens neve
Ez az előadás alcíme vagy a tárgy neve vagy a konferencia neve
Oktatóbemutató címe Előadó név
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
travel margie’s margie’s travel
Nagytakarítás? Segítünk!
Üdvözöljük a PowerPointban!
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Céges értekezlet címe Előadó.
A tudáspiacok.
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Informatika Oktató: Katona Péter.
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
Kód tördelése és a megjelenés
A program értékelése Kerekasztal beszélgetés
OpenBoard Kezelő Tananyag közzététele a KRÉTA rendszerben.
Előadás másolata:

Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése Ezt a friss, ugyanakkor profi megjelenésű brosúrát használhatja a jelenlegi formájában, de saját igényei szerint át is alakíthatja. A következő lapon olvasható néhány tipp (mint például ez), amely segít az első lépésekben. (Apropó: a brosúrában látható fényképek lecseréléséhez jelöljön ki egy képet, és törölje. Ezután a helyőrző Kép beszúrása ikonjára kattintva szúrja be a kívánt képet.) Itt jól mutat a cég általános célkitűzésének rövid ismertetése. [Irányítószám, település] [Címzett neve] [Utca, házszám] A brosúra módosításához a mintatartalmat cserélje saját szövegére. Ha inkább tiszta lappal kezdene, a Kezdőlap lapon kattintson az Új dia gombra, és szúrjon be egy új diát. Az üres helyőrzőkbe írja be a kívánt szöveget, és szúrjon be képeket. Ha címekhez, alcímekhez vagy szövegtörzshöz további helyőrzőkre van szüksége, készítsen másolatot az egyik meglévő helyőrzőről, és húzza a kívánt helyre. [Irányítószám, település] [Utca, házszám] [Cég neve]

Összpontosítson a legsikeresebb területeire! Termékeink és szolgáltatásaink „Ne legyen szemérmes! Mutassa meg, hogy milyen kiváló. Ez a hely kiváló egy ügyfél ragyogóan pozitív beszámolójához.” – B. Tímea, Szeged Itt helyezheti el a „gyorsított bemutatkozást”. Ha csak néhány másodpercet kapna, hogy bemutassa termékeit vagy szolgáltatásait valakinek, mit mondana? A legfontosabb ügyfelek Itt megemlíthet néhányat legfontosabb ügyfelei közül: Nagy, fontos cég Nagyon közismert cég Nagyon figyelemre méltó cég Szabja személyre! Kapcsolatfelvétel Úgy véli, hogy egy ilyen látványos dokumentumot nehéz megformázni? Gondolja meg újra! A brosúrában levő helyőrzők előre meg vannak formázva. Saját szövegét beírva személyre szabhatja. Tudjuk, hogy akár órákon át tudna mesélni arról, milyen nagyszerű a vállalata. (Nem is hibáztatjuk ezért – Ön lenyűgöző!) De a szövegnek rövidnek és ugyanakkor vonzónak kell lennie, ezért álljon itt néhány javaslat arra, hogy milyen információt tüntessen fel… [Cég neve] [Irányítószám, település] [Utca, házszám] [Telefon] [E-mail cím] Mit tartalmazzon egy brosúra? [Webcím] A cég általános célkitűzése. A lap jobb oldalán összefoglalhatja, hogy mivel emelkedik ki a tömegből, vagy elhelyezhet egy rövid sikertörténetet. (És feltétlenül válasszon olyan fényképeket, amelyeken látszik, hogy milyen tevékenységben a legjobb a vállalkozás. A képek mindig megteszik a magukét.) Tételesen felsorolhatja cége termékeit, szolgáltatásait, illetve a vele való együttműködés előnyeit. Vagy egyszerűen csak összegezze a lényeget néhány tömör bekezdésben. Ne felejtsen el megadni némi konkrétumot arról, hogy mit kínál, és miben más, mint a versenytársai. Összpontosítson a legsikeresebb területeire! A bal oldalon összefoglalhatja cége versenyelőnyeit, itt középen pedig röviden közölheti egyik ügyfelének sikertörténetét vagy pozitív beszámolóját. A jobb oldal tökéletes hely a legfontosabb termékek vagy szolgáltatások felsorolására.