Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható."— Előadás másolata:

1 Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható Képek beszúrása ikonra, és keresse meg a kívánt képet.

2 Kép felirattal Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható Képek beszúrása ikonra, és keresse meg a kívánt képet.

3 Két kép felirattal Felirat
Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható Képek beszúrása ikonra, és keresse meg a kívánt képet. Két kép felirattal Felirat

4 Három kép felirattal Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható Képek beszúrása ikonra, és keresse meg a kívánt képet.

5 Négy kép felirattal Felirat
Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható Képek beszúrása ikonra, és keresse meg a kívánt képet.

6

7

8

9

10

11

12


Letölteni ppt "Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható."

Hasonló előadás


Google Hirdetések