Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a címdia 1. szövegdoboza

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a címdia 1. szövegdoboza"— Előadás másolata:

1 Ez a címdia 1. szövegdoboza
Készítette: Mikó Sándor Feladat: Kattints az első szövegdoboz keretére, és a Kezdőlap szalagon található betűtípus dobozban állítsd a betűméretet 48-ra. A betűtípust szabadon kiválaszthatod. A Készítette szövegdobozban a készítő nevét cseréld a saját nevedre (Egyszerűen töröld ki a most láthatót és írd be a sajátod). Ezt a dobozban levő névre kattintva tudod megtenni. Ha szeretnéd ennek a szövegdoboznak is megváltoztathatod a betűtípusát.

2 Képek beszúrása Feladat: Ezen a dián a képek beszúrását gyakorolhatod. Az alsó dobozba többféle objektum is beilleszthető. Kattints a második sor középső ikonjára (Online képek). A megjelenő ablakban a felső sorba írd be az űrhajó szót. A megjelenő találatok közül válassz egy képet. A kép méretét megváltoztathatod a jobb alsó sarkában levő méretező füllel. Nagyítsd fel úgy, hogy majdnem elérje a dia szélét! Ez után a keretére kattintva igazítsd a dia közepére.

3 Feladat: Ez egy üres dia
Feladat: Ez egy üres dia. Változtasd meg a hátterét, úgy, hogy bárhol az egér jobb gombjával kattintasz egyet. A megjelenő gyorsmenüben válaszd a háttér formázása menüpontot. A bal oldali dokkoló ablakban kiválaszthatod milyen színű legyen a háttér. Válassz egy színt vagy áttűnést, majd a bezárás előtt kattints a Mindegyik gombra. Ha végeztél mindennel mentsd el a Pendrive-ra ezt a dokumentumot. Fájl – Mentés Másként – Számítógép – Pendrive betűjele. Ne felejts el egy nevet is adni neki! Ha mindennel végeztél kattints a Diavetítés menüpontra, és válaszd Az aktuális diától kezdve ikont. A vetítéskor kattints a jobb sarokban látható kék körre, és várd meg mi történik!  !


Letölteni ppt "Ez a címdia 1. szövegdoboza"

Hasonló előadás


Google Hirdetések