A NORMATÍVA BEFIZETÉSE

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐK TOVÁBBKÉPZÉSEI
Advertisements

Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai
Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának feladatai és lehetőségei a hátrányos helyzetű álláskeresők munkerő-piaci integrációjának elősegítése.
A magyar egészségbiztosítási rendszer
Electra IP cím módosítása
A részmunkaidő speciális esetei az új Munka Törvénykönyvében
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Felnőttképzési tv. és a felsőoktatás Sum István OM
A évi képzési terv elkészítését támogató alkalmazás
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
A TÁMOP /1 projekt működési modelljéről, a megvalósult fejlesztésekről Budapest, november 19.
Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik.
Változások a felvételi eljárásban Előadó: Németh Péter hivatalvezető.
Kötelező folyamatos továbbképzés várható változásai Forrai Márta.
A WEB-GN BEADÁSÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK, BEADÁSI TAPASZTALATOK, ÉS VÁRHATÓ TECHNIKAI FEJLESZTÉSEK Várszegi Gábor osztályvezető október 18.
Új dolgozóval bővül szalonja. Milyen járulékfizetési kötelezettségei vannak? Hasonlítsa össze a mellékletek segítségével egy START kártyás foglalkoztatott.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Közszolgálati tisztviselők továbbképzési rendszere
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Tájékoztató Egyszerűsített pályázat Pályázat benyújtása, értékelés, támogatási szerződés, módosítások, ellenőrzések, szabálytalanság Budapest, július.
A fogyatékos, pszichiátriai és szenvedélybeteg ellátás tekintetében.
A személyes gondoskodást nyújtó szociális szolgáltatások január 1- jétől hatályos képesítési feltételeinek változásai Szakmai Nap – január.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Fejlesztések, változások a pénzügy modulban. Jogcímhez rendelés.
A FELNŐTTKÉPZÉSI TEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSÁNAK ENGEDÉLYEZÉSE 2013
AZ EGYES SZOCIÁLIS, GYERMEKVÉDELMI, CSALÁDTÁMOGATÁSI, FOGYATÉKOSSÁGÜGYI ÉS FOGLALKOZTATÁSI TÁRGYÚ TÖRVÉNYEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ ÉVI CLXXI. TÖRVÉNY.
Oktatói webes vizsgakezelés
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
1 TÁJÉKOZTATÓ A START, A START PLUSZ ÉS A START EXTRA KÁRTYA SZABÁLYAINAK VÁLTOZÁSÁRÓL ÉS EGY ÚJ JÁRULÉKKEDVEZMÉNY BEVEZETÉSÉRŐL  A START PLUSZ, illetve.
A közszolgálati Tisztviselők jogviszonya
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Nyugdíjbiztosítási igazgatási ismeretek
Jogszabály módosítások Budapest
Megújuló működési nyilvántartás
Álláskeresőként történő nyilvántartás
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
KÉPZÉSSZERVEZŐ ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Szakképzési hozzájárulás szabályainak évközi változásai, valamint a től hatályos módosulások.
A SZAKKÉPZÉSI HOZZÁJÁRULÁS FELHASZNÁLÁSA, ELSZÁMOLÁSA 2011.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
MUNKAÜGYI FELÜGYELŐSÉGI NYÍLT NAP ÁPRILIS 03.
Akkreditált Felnőttképzési Intézmény GAZDÁLKODÓI TÁJÉKOZTATÓ Berta-Mudri Krisztina Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza 8000.
1. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. törvény (Ket.)
legkésőbb augusztus 5-ig legkésőbb augusztus 20-ig
A kötelező közigazgatási továbbképzések vizsgálata
A felsőoktatási felvételi eljárás
A közszolgálati Tisztviselők jogviszonya
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
SZAKKÉPZÉSI HOZZÁJÁRULÁS
Közbeszerzési tudnivalók
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
ETS-létesítményeket, EU-ETS hitelesítőket
A megyei paktum keretében megvalósuló munkaerő-piaci program
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Kötelezettségvállalás nyilvántartása, számvitele
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
FELVÉTELI ELJÁRÁS
Középfokú felvételi eljárás
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Merre tovább a középiskola után?
Közalkalmazottak besorolása, illetménye, pedagógusokra vonatkozó új munkajogi szabályok, előmeneteli rendszer.
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

A NORMATÍVA BEFIZETÉSE

Normatíva befizetés Jogszabályi előírások (273/2012. Korm. Rendelet 12. §): a közszolgálati továbbképzések költségét a közszolgálati normatív hozzájárulás fedezi, az éves hozzájárulás összege 28.214 Ft/fő (illetményalap 73 %), a Befizetés kettő, egyenlő részletben január 31-ig és június 30-ig. Befizetéshez szükséges adatok, a Képzéstervezés / Normatíva befizetés menüpontban

Normatíva befizetés Jogszabály Jogszabályi előírások (273/2012. Korm. Rendelet 12. §): a közszolgálati továbbképzések költségét a közszolgálati normatív hozzájárulás fedezi, Ha a tisztviselők nem vesznek részt a továbbképzésben, az NKE utólag nem számol el a fel nem használt normatív hozzájárulás összegével, A tervezett közszolgálati pontok intézményi szinten legfeljebb 25%-kal haladhatják meg a továbbképzési kötelezettség időarányos teljesítéséhez szükséges tanulmányi pontszámot.

Normatíva befizetés Normatíva kiszámítása: Meghatározása Normatíva kiszámítása: teljes munkaidős, várhatóan egész évben jogviszonyban lévő tisztviselők esetében 100 %, A részmunkaidőben foglalkoztatott tisztviselők esetében arányosan kell számítani, A továbbképzési kötelezettség alóli mentességet figyelembe kell venni a mentességgel érintett időszak erejéig.

A tisztviselő mentesül a kötelezettség alól: az alapvizsga megszerzéséig, a próbaidő leteltéig, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási segély, gyermekgondozási díj igénybe vétele miatt, vagy egyéb okból három hónapot meghaladó fizetés nélküli szabadság, táppénz ellátás esetén tartós külszolgálat teljesítése esetén, ha év közben az öregségi nyugdíjkorhatár eléréséig tartó időszak 5 év alá csökken, Illetve, ha a tisztviselő részt vesz az alábbi képzéseken: közigazgatási tanulmányok szakirányú továbbképzés, kormányzati tanulmányok szakirányú továbbképzés, a munkáltató által az Áttv. 5. § (3) bekezdése alapján meghatározott képzés, a miniszter által az Áttv. 5. § (7) bekezdése alapján meghatározott képzés, az állami tisztviselő által vállalt államtudományi, közigazgatási felsőfokú képzés

Normatíva befizetés Menü normatíva összegének kiszámítása: Probono KÉPZÉSTERVEZÉS / NORMATÍVA BEFIZETÉS funkció

Normatíva befizetés Befizetési időszak Általános tájékoztató szöveg (kék mező) a legfontosabb tudnivalókról Befizetési időszak meghatározása: a befizetési időszak felirat melletti legördíthető mezőben ki kell választani az évet, majd az Adatok megjelenítése gombra kell kattintani,

Normatíva befizetés Befizetések Beérkezett befizetések: a 2017. évre befizetett normatíva összege A továbbképzési normatív hozzájárulás alapját képező létszámadatok Továbbképzésre kötelezett tisztviselők aktuális száma (a Probono alapján) – ez az információ a tisztviselők adatlapján rögzített információk alapján kerül meghatározásra

Az adatok szerkesztése gomb megnyomása után egy felugró ablakban van lehetőség a létszámadat módosítására. A létszámadatok rögzítése után van lehetőség a díjbekérő nyomtatására. 1

Normatíva befizetés Létszám A továbbképzési normatív hozzájárulás alapját képező létszámadatok A továbbképzésre kötelezett tisztviselők aktuális száma (a Probono alapján): a Probono rendszerben a közigazgatási szerv által rögzített, továbbképzésre kötelezett közszolgálati tisztviselők pontos száma, Ez a létszám határozza meg a felhasználható pontok számát Közigazgatási szerv által megadott, az éves normatíva alapját képező létszám: A közigazgatási szerv itt adhatja meg, hogy hány fő után szükséges normatívát fizetni, eltérhet a Probono alapján felajánlott létszámtól, az itt megadott létszám után kerül kiszámításra az éves normatíva összege, A létszám megadásához az , majd a gombra kell kattintani

a Díjbekérő a Nyomtatás gombra kattintva kinyomtatható, Normatíva befizetés Díjbekérő a Díjbekérő a Nyomtatás gombra kattintva kinyomtatható, Az utalásnál feltétlenül tüntessék fel az adatokat utalandó összeg célszámla száma: 10023002-00318259-00000000 kedvezményezett: Nemzeti Közszolgálati Egyetem közlemény: „ ÁHT azonosító normatíva 2015. év 1. félév”

Kérjük, kiemelten figyeljenek a közlemény rovat helyes kitöltésére! Az ÁHT kód vagy a PIR szám azonosítja a rendszerben a befizetést

Segítségnyújtás

Továbbképzési Ügyfélszolgálat Segítségnyújtás Amennyiben a felület használata során bármilyen kérdés merül fel vagy segítségre lenne szükségük, munkaidőben (H-Cs 8:00-16:30, P 8:00-14:00 óra között) az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre: A normatíva befizetés folyamatával kapcsolatos tartalmi, szakmai kérdések, a továbbképzési rendszerrel kapcsolatos bármilyen technikai kérdés: Továbbképzési Ügyfélszolgálat E-mail (javasolt): tovabbkepzes_vtki@uni-nke.hu Telefon: 06 (1) 432-9000/ 20358, 20360, 20366 és 20373 mellék Telefonok fogadása: H-Cs 9:00-12:00 és 13:00-16:00, P 9:00-13:00 óra között

KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!