Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)"— Előadás másolata:

1 Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek) Menj fel a http://alertpay.com oldalra,http://alertpay.com írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat (E-mail cím és jelszó), majd a LOG IN -ra kattintva jelentkezz be az oldaladra

2 Kattints a SEND MONEY-re Itt láthatod, mennyi pénz áll rendelkezésedre az AlertPay számládon E sorok az eddigi tranzakcióid státuszát és a számládon átfuttatott pénzforgalmat mutatják Ha egy másik AlertPay számlára kívánsz pénzt átküldeni, kattints a SEND MONEY -re

3 Itt adhatod meg annak az AlertPay számlának az adatait, ahova a pénzt akarod utalni Itt a neved és az AlertPay számládat azonosító E-mail címedet látod Ide írd azt az E-mail címet, amely azt az AlertPay számlát azonosítja, ahova a pénzt utalni szeretnéd Ebbe a rovatba az utalni szándékozott pénz összegét írd be. Számolj a tranzakciós költséggel is! A legördülő menüből válaszd legalul az Other-t (Egyéb) Végezetül kattints a NEXT -re Figyelem! Az utalandó összeg megadásakor kalkulálj az utalás költségeivel is! Tehát nem akkora összeg fog a célszámlára érkezni, amennyit küldesz, hanem valamivel kevesebb! Ügyelj a megfelelő pénznem kiválasztására is! Nem mindegy, hogy pl. 10000 forintot, vagy dollárt küldesz… :-)

4 Az adatok ellenőrzése és az átutalás indítása Itt láthatod a tranzakciós adatokat: Honnan, kinek és mennyit pénzt küldesz Ide írd be a TITKOS tranzakciós kódodat, amit az AlertPay számlád regisztrációjakor Te adtál meg Ha mindent rendben találtál, akkor kattints a SEND -re. Ha valamely adat hibás, akkor térj vissza a PREVIOUS -ra kattintva és javítsd ki az előző oldalakon

5 Ha ezt a zöld pipás oldalt látod, akkor a tranzakció sikeres volt Itt láthatod az átutalásod adatait, hova és mennyit utaltál. Ha azt látod, hogy Completed, akkor a pénz a a megadott AlertPay számlára megérkezett, amit érdemes rögtön le is ellenőrizni! Kiléphetsz az oldalról a Logout-ra kattintva, de javasoljuk, ezt megelőzően a HOME -ra kattintva ellenőrizd az összeg leemelését az egyenlegedből!

6 Újra az AlertPay-s kezdőoldaladon E sorban láthatod az előbb végrehajtott utalásod adatait Itt láthatod a számládon még rendelkezésedre álló összeget Ha végeztél az ellenőrzéssel, a Logout -ra kattintva lépj ki az oldaladról!


Letölteni ppt "Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések