Vitaj! Üdvözöllek!. POUŽÍVANIE DOKUMENTU EUROPASS – ŽIVOTOPIS EUROPASS ÖNÉLETRAJZ-SABLON KITÖLTÉSE.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Europass önéletrajz.
Advertisements

EUROPASS – Útlevél Európába
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Hogyan írjunk önéletrajzot?
Informatikai szakképzés és munkaerő-piaci tendenciák BUDAPEST, január Budapest, Montevideo utca 9. | Telefon: | Fax: +36.
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Tervezési gyakorlatok.
CV - Önéletrajz Milyen a megfelelő CV?
Europass dokumentumok cégeknek We mean business, október 18.
KÜLFÖLDIEK NÉVVISELÉSE
Hogyan írjunk motivációs levelet?
Forma 1. A Forma-1 rövid ismertetése A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma– 1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi.
Honlapelemzés. miért?  tanulmányok  tapasztalatszerzés  előkészítő munkálatok: honlaptervezés  fejlődés.
Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.
Kommunikáció az egyetemen konferencia Pécs,
Kitöltési útmutató nyári jelentkezéshez. 1. Lépjetek a oldalra, majd alul menjetek az ‘Apply now’ linkre 2. Ha itt vagytok kattintsatok.
A felnőttoktatás funkciói Magyarországon
EUROPASS Kerekes Gábor Nemzeti Europass Központ – Educatio Kht.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
A felnőttképzéshez kapcsolódó jogszabályok változásai
Dr. Sediviné Balassa Ildikó: A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS ÁLTALÁNOS ÉS SPECIFIKUS JELLEMZŐI HOGYAN TANÍTSUNK EREDMÉNYESEBBEN? TANÉVNYITÓ SZOLNOK, VIII.
Előadó: Karacs Nóra HR asszisztens
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Simon Gabriella A papíralapú portfólió
Hivatalos levél szerkesztése
EUROPASS.
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
Kördokumentumok 1..
Boltvezetői Jelentkezési lap
Pályakövetéses vizsgálat DPR konferencia, Veszprém márc. 11. A Pannon Egyetemen végzettek szakmai életútja – a kezdetek Formádi Katalin
Vitaj! Üdvözöllek!. e-marketing odkazy utalások banery bannerek.
A szaktudás dokumentálása – Europass. Ahány ország, annyi…  Oktatási és képzési rendszerek különbözőek  A kompetenciák és képzettségek különbözőek,
Vitaj! Üdvözöllek!. Informačné a komunikačné technológie Információs és kommunikációs technológiák.
Vitaj! Üdvözöllek!. POUŽÍVANIE DOKUMENTU EUROPASS – ŽIVOTOPIS EUROPASS ÖNÉLETRAJZ-SABLON KITÖLTÉSE.
Vitaj! Üdvözöllek!. Podnikateľský plán Üzleti terv.
Kitöltési segédlet a zöldség-gyümölcs termelői csoportok beruházási támogatásához kapcsolódó B0471 nyomtatványhoz Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal.
Vitaj! Üdvözöllek!. POUŽÍVANIE DOKUMENTU EUROPASS – ŽIVOTOPIS EUROPASS ÖNÉLETRAJZ-SABLON KITÖLTÉSE.
Vitaj! Üdvözöllek!. vedľajšie vety s „že“ – „hogy“ kezdetű mellékmondatok Počasie bude zajtra možno lepšie. Az idő talán jobb lesz holnap. Odkiaľ to viete?
Vitaj! Üdvözöllek!. V meste - A városban Chcel by som ísť na železničnú stanicu. A vasútállomásra szeretnék menni. Chcel by som ísť na letisko. A repülőtérre.
Vitaj! Üdvözöllek!. Prídavné mená - Melléknevek Má psa. Neki van egy kutyája. Ten pes je veľký. A kutya nagy. Má veľkého psa. Neki van egy nagy kutyája.
„DIÁKOK A MUNKAER Ő - PIACON” NTP-SZKOLL MUNKAER Ő -PIACI KURZUS TEMATIKÁJA 2015/2016. TAVASZ 15 ÓRA, 3 ALKALOM (3 X 5 TANÓRA)
Vitaj! Üdvözöllek!. Prehliadka mesta - Városnézés Je trh otvorený každú nedeľu? Nyitva van a piac vasárnaponként? Je veľtrh otvorený každý pondelok? Nyitva.
Vitaj! Üdvözöllek!. Minulý čas - Múlt idő písať írni Písal list. Ő (férfi) egy levelet írt. A ona písala pohľadnicu. És ő (nő) egy képeslapot írt.
Vitaj! Üdvözöllek!. V hoteli/príchod - A hotelben/érkezés Máte voľnú izbu? Van egy szabad szobájuk? Rezervoval som si jednu izbu. Foglaltam egy szobát.
Szakmai és személyes portfólió elkészítése
Vitaj! Üdvözöllek!.
BLISS ALAPÍTVÁNY 1112 Budapest, Neszmélyi út 36.
Europass dokumentumok az álláskeresésben és a munkaerő-kiválasztásban
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Hatékony hirdetés az Etarget hálózatban
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Hatékony hirdetés az Etarget hálózatban
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek!.
Teremtsd meg a saját szakmai jövődet!
Vitaj! Üdvözöllek!.
A legKISEBBSÉG is számít!
Europass dokumentumok az álláskeresésben és a munkaerő-kiválasztásban
Vitaj! Üdvözöllek!.
Vitaj! Üdvözöllek! 06:16.
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Vitaj! Üdvözöllek!.
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

Vitaj! Üdvözöllek!

POUŽÍVANIE DOKUMENTU EUROPASS – ŽIVOTOPIS EUROPASS ÖNÉLETRAJZ-SABLON KITÖLTÉSE

Starostlivo dbajte na formu prezentácie svojho životopisu. Ügyeljen az önéletrajz megjelenésére. Uveďte jasne a logicky svoje kvalifikácie a zručnosti tak, aby bolo ľahké rozpoznať vaše charakteristické kvality. A tudását és a képesítését világos és logikus sorrendben mutassa be, kiemelve előnyös mivoltukat.

Venujte potrebnú pozornosť všetkým podstatným detailom, na pravopis! A részletekről sem a tartalmat, sem a megjelenést illetően ne feledkezzen meg! Ügyeljen a helyesírásra! Životopis má byť stručný. Az önéletrajz legyen tömör.

Prispôsobte svoj životopis miestu, o ktoré sa uchádzate! Igazítsa önéletrajzát a megpályázandó állás követelményeihez! Zdôraznite svoje prednosti podľa špecifických požiadaviek možného zamestnávateľa! Hangsúlyozza a leendő munkaadó szemszögéből előnyösnek számító tulajdonságait!

Nenafukujte umelo svoj životopis, ak to urobíte, veľmi pravdepodobne vás vylúčia z pohovoru! Ne “tupírozza” fel túlságosan az önéletrajzát, mert erre a felvételi beszélgetésen valószínűleg úgyis fény derül! Dodržujte štruktúru formulára: Igazodjon a sablonban meghatározott szerkezethez:

1. osobné informácie 1. személyes adatok 2. opis vašej praxe 2. szakmai tapasztalatok megnevezése és leírása

3. opis vášho vzdelávania a prípravy 3. tanulmányainak, végzettségeinek ismertetése 4. podrobný súpis vašich zručností a kompetencií získaných počas vašej prípravy, práce a každodenného života 4. a tanulmányai, a munkája és a hétköznapok során megszerzett készségek és kompetenciák részletes ismertetése

Vložte fotografiu, ak sa požaduje (nie je povinné) Illessze be a fényképet, ha szükséges (nem kötelező) formát: najlepšie jpg. formátum: lehetőleg jpg.

Osobné údaje Személyi adatok Priezvisko(á) / Meno(á) Vezetéknév(ek) rodné meno(á) Utónév(ek)

Mená píšte v súlade s pravidlami, ktoré platia vo vašej krajine. A neveket a hazájában érvényes szabályokkal összhangban írja. Ak máte viac než jedno ďalšie meno, začnite tým, ktoré zvyčajne používate. Amennyiben egynél több neve van, elsőként azt tüntesse fel, amelyiket a leggyakrabban használja.

Adresa(y) Cím(ek) Uveďte svoju úplnú poštovú adresu(y), kde si želáte, aby vás kontaktovali. Adja meg részletesen a levelezési címét (címeit), ahová a postát kéri.

Uveďte adresu, na ktorej vás možno najrýchlejšie zastihnúť. Világosan tüntesse fel, milyen címen érhető el a leghamarabb. Poradie, v ktorom sú jednotlivé údaje adresy uvedené, môže byť v jednotlivých krajinách odlišné. A címekben az utca és a házszám, valamint az irányítószám sorrendje országonként eltérő lehet.

Postupujte podľa uplatňovaných pravidiel, aby vás pošta našla rýchlo. Kövesse a hazájában alkalmazott sorrendet annak érdekében, hogy az értesítést mielőbb megkapja.

Telefón(y) Telefonszám(ok) Uveďte telefónne číslo(a), kde si želáte byť kontaktovaní. Azokat a telefonszámokat tüntesse fel, amelyeken értesíthetik Önt.

Uveďte číslo v jeho medzinárodnej podobe. A telefonszámokat nemzetközi formájukban adja meg. Za medzinárodnou predvoľbou a medzerou nasleduje celé číslo vrátane regionálnej predvoľby (ak je potrebná) v jednom ucelenom bloku, napr A nemzetközi előhívószám után szóközzel elválasztva következik a teljes szám, amelyet (a körzetszámmal együtt, ha van ilyen) egybe kell írni, pl

Fax(y) Fax(ok) Napíšte faxové číslo(a) podľa tých istých pravidiel ako telefónne číslo(a). Tüntesse fel a faxszámát, és ugyanazokat a szabályokat kövesse, mint a telefonszámok esetében.

(y (ek) Napíšte svoju ovú adresu(y) v plnom znení s uvedením, či ide o osobnú alebo pracovnú adresu. Tüntesse fel teljes címét, és jelezze, hogy magán vagy munkahelyi címről van-e szó.

Štátna(e) príslušnosť(ti) Állampolgárság Uveďte svoju štátnu príslušnosť. Tüntesse fel az állampolgárságát.

Dátum narodenia Születési dátum Uveďte svoj dátum narodenia (DD/MM/RRRR) Adja meg születési idejét (ÉV/ HÓ/ NAP)

Pohlavie Neme Upresnite pohlavie (Muž / Žena) Adja meg a nemét (férfi / nő)

Ďakujem za pozornosť! Köszönöm a figyelmet! zdroj – forrás: internet