Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Boltvezetői Jelentkezési lap

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Boltvezetői Jelentkezési lap"— Előadás másolata:

1 Boltvezetői Jelentkezési lap
TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK RT. Boltvezetői Jelentkezési lap Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik a képzés, illetve a képzés befejeztével a kinevezés. Kérjük, jelölje meg, Magyarország mely területeire vállal mobilitást: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük a következő címre juttassa vissza, a pozíció megjelölésével: Tesco-Global Áruházak Rt. Fejlesztési csoport 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. cím:

2 Üdvözöljük a TESCO-nál!
Itt a lehetőség arra, hogy elmondjon magáról mindent, amit lehet. Így tudjuk a legmegfelelőbb munkatársakat a lehető legigazságosabb módon kiválasztani. Kérjük, mielőtt elkezdi a pályázati anyag kitöltését, olvassa át figyelmesen. Jelentkezését természetesen bizalmasan kezeljük. Állandó lakcím: Mobil telefonszám: Értesítési cím: Születési idő és hely:

3 EGYÉB ISMERETEK Képzettségéről Iskolák, tanfolyamok Mettől-meddig
Végzettség EGYÉB ISMERETEK Géjármű vezetői engedély Igen Nem Számítógép-felhasználói ismeretek Igen Nem Milyen programokat ismer? Nyelvtudás szintje

4 Korábbi munkahelyei Mettől Meddig Munkaköre, feladatai
Kérjük, jelezze előző munkahelyeit, mettől meddig és milyen munkakörben dolgozott ott. Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Távozásának okai Munkahelyek Kérjük nevezze meg olyan korábbi munkáltatóját, közvetlen vezetőjét, akitől szükség esetén referenciát kérhetünk Önről. (Név, cím, telefonszám). Kérjük azt is jelezze, hogy meddig dolgoztak együtt: Pályázott vagy dolgozott már a Tesco-nál? Pályáztam Dolgoztam Igen Nem Igen Nem Ha igen, kérjük részletezze:

5 A jelentkezésről Kérjük, fejtse ki, miért keltette fel figyelmét az Boltvezető pozíció. Milyen tulajdonságai, tapasztalatai tennék alkalmassá áruházigazgatói munkakör betöltésére a Tesco-nál.

6 Készségek, tapasztalatok
Kérjük, hogy a korábbi iskolai, munkahelyi, vagy személyes tapasztalataiból merítve hozzon példákat arra, amikor az alábbiakban leírt szituációkhoz hasonló helyzetben sikeresen megbirkózott a feladattal. Kérjük, hogy részletesen írja le minden esetben, hogy mit és hogyan tett az egyes helyzetekben. Vázoljon fel egy olyan helyzetet, amikor egy ötletet kellett másokkal ismertetnie. Hogyan bizonyosodott meg arról, hogy mondanivalóját megértették? Hogyan győzte meg munkatársait arról, hogy támogassák az elképzelését?

7 Meséljen egy olyan helyzetről, amikor az átlagosnál nehezebb feladattal került szembe. Hogyan birkózott meg vele?

8 Mondjon példát arra, amikor egyszerre több feladatot kellett megoldania. Hogyan rangsorolta őket? Hogyan tudott arról gondoskodni, hogy minden kész legyen? Mit csinált, ha valami nem sikerült?

9 Fizetési elvárása: NYILATKOZAT Fontos, hogy a jelentkezésével kapcsolatos adatok pontosak legyenek. Aláírásával igazolja, hogy az Ön által adott információk a válóságnak megfelelnek és teljesek. Az évi személyes adatok védelméről szóló LXIII. Törvény rendelkezései szerint tájékoztatjuk, hogy pályázatával (jelentkezésével) hozzájárult, hogy a személyes adatait adatbázisunkban nyilvántartsuk. Személyes adatait 6 hónapig őrizzük meg, majd ezt követően töröljük a nyilvántartásunkból, illetve megsemmisítjük azt. Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatos eljárásunkat sérelmesnek tartja, úgy a székhely szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. aláírás dátum

10


Letölteni ppt "Boltvezetői Jelentkezési lap"

Hasonló előadás


Google Hirdetések