John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?

Slides:



Advertisements
Similar presentations
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Nem várt terhesség. NEM VÁRT TERHESSÉG Pánikba essünk? -Megtartsuk vagy elvétessük? -Kitől kérjünk tanácsot? -Hová forduljunk?
Advertisements

John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Ma milyen ruhába bújsz: műtősruha vagy öltöny?
A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre, illetékessége és eljárása a villamosenergia-, földgáz-, víziközmű-, távhő- és hulladékgazdálkodási közszolgáltatás.
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Készüljön fel arra, hogy megduplázza a praxisa nyereségét és értékét mindössze 12 hónap.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
MIBŐL VALÓSULHATNAK MEG A HELYI STRATÉGIÁK? REGIONÁLIS PÁLYÁZATI FORRÁSOK.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
M ESTERPEDAGÓGUS SZAKTANÁCSADÓK FELADATAI. Megállapodás megkötése-aláírás után a HMPI-nek visszaküldeni, melyet az OFI-ba továbbítunk aláírásra Útiköltség.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Hol tartunk… Beszámoló –Mérleg –Eredménykimutatás Értékelés – – – –2004- –Immateriális javak,
ISKOLAKÉSZÜLTSÉG – AZ ADAPTÍV VISELKEDÉS FEJLETTSÉGE dr. Torda Ágnes gyógypedagógus, klinikai gyermek-szakpszichológus Vizsgálóeljárás az iskolába lépéshez.
A képzett szakemberekért AZ ÖNÉRTÉKELÉS FOGALMA, LÉNYEGE, SZEREPE A MINŐSÉGFEJLESZTÉSBEN 3.2. előadás.
Intézmények közötti egyéni átvezetést segítő programok.
A Europe Direct és más európai uniós tájékoztató hálózatok szerepe Székesfehérvár 2009.március 24.
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
A biztos befektetés Szabó Gábor Brand manager IBM Magyarország Budapest,
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
Az események bejelentésének és kezelésének folyamata Nagy Zsigmond, balesetvizsgáló október 19.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
A „Mintaprogram a minőségi időskorért” Pilote Project for Quality Ageing Az idősgondozás Magyarországon, elvek, szabályok, gyakorlat, intézmények Brettner.
Új irányok az emberi erőforrás gazdálkodásban Fiatal regionalisták VIII. országos konferencia Győr, október Szűcs Ágnes Nyíregyházi Főiskola.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Hajléktalanügyi országos konferencia
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
imagine great people 1990.: USA 2000.: Magyarország 130 országban
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Az „első lépés” TÁMOP
Gyermekvédelem.
Valószínűségi kísérletek
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
A lifelong guidance (LLG) rendszer magyarországi megalapozásának kvalitatív vizsgálata (6 fókuszcsoport) július Kovács Attila
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Biztonságos Internet Nap február 7.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Civil szervezetek tapasztalatai a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tükrében Dr. Nagy Márta Eger.
Egészségügyi közbeszerzések
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
Boros Péterné SZEF Alelnök SZEF AKADÉMIA Vezetője
Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskolája és Szakiskolája OM azonosító: Kiskunfélegyháza,
Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Tájékoztató a évi OSAP teljesüléséről
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Konferenciája
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Mentőhívás Készítette: Szluka Tibor.
Szerzője Konzulens neve
A kutatás etikai vonatkozásai
A pszichológiai segítségnyújtás lehetőségei
Magyar Könyvvizsgálói Kamara XVIII. Országos Konferenciája II
Készletek transzformációja
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Iskolai szociális segítő
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ
Céges értekezlet címe Előadó.
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület – TÁMOP 5.6.1/C projekt
A dolgozói teljesítménymérés gyakorlata a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtárban Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Minőségirányítási szakmai nap.
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Presentation transcript:

John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?

Van ezek között néhány, amit el akarsz érni az állatorvosi praxisodban? Klinikus karrier befutása Munka-magánélet egyensúly, amely találkozik a személyes és szakmai céljaiddal Üzlet, amely egészséges megtérülést hoz a befektetéseknek és személyes jóllétet generál

Mi történik a vizsgálószobában? Az ügyfél bemutatja a pácienst és leírja a problémát Felveszed a kórelőzményt, elvégzed a vizsgálatot, megfigyeled a tüneteket Diagnosztikai eljárásokat és teszteket javasolsz Meghozod a diagnózist Ajánlasz egy kezelési tervet Felülvizsgálod az eredményeket További ajánlásokat teszel, ha szükséges

Talán hasonló folyamatok alkalmazhatók, amikor a saját karrieredet, üzletedet, életmódodat felülvizsgálod Próbáljuk ki, jussunk el a diagnózisig Az első két kérdés szubjektív és kizárólag Te tudod megválaszolni őket becsületesen és bizalmasan

Első kérdés – Milyen mértékben értesz egyet a következő megállapítással – Én még mindig élvezem a karrieremet, mint klinikus, és várom a minden nap a munkát 1.Egyáltalán nem értek egyet 2.Kismértékben nem értek egyet 3.Se nem értek egyet, se nem utasítom el 4.Általában egyetértek némi fenntartással 5.Teljesen egyetértek Válaszd ki a saját válaszodat!

Ismét a kérdés szubjektív és kizárólag Te tudod megválaszolni őket becsületesen és bizalmasan Most pillants a személyes életedra és a munka-magánélet egyensúlyra – gond van?

Második kérdés: Milyen mértékben értesz egyet a következő megállapítással – ‘Felismerem a család, az otthon, a pihenés fontosságát, és azt gondolom, legtöbbször jó a munka-magánélet egyensúly’ 1.Egyáltalán nem értek egyet 2.Kismértékben nem értek egyet 3.Se nem értek egyet, se nem utasítom el 4.Általában egyetértek némi fenntartással 5.Teljesen egyetértek Válaszd ki a saját válaszodat!

Most három kérdést kell feltennem a praxisodról, az állatorvosi üzletedről Egészséges profitot hoz a az embereidbe, eszközeidbe, szolgáltatásaidba való visszaforgatáshoz? Egészséges megtérülést hoz a befektetéseidhez? és A befektetéseid értéke az elvárásaiddal azonos mértékben növekszik?

Nem könnyű a válasz, mert: Meg kell határoznunk, hogy mit értünk profit alatt A ‚profit’ a praxis-számládon (egyéni vagy társas) nem megfelelő erre – miért? – úgy kéne mondani ‚profit a tulajdonos díjazása előtt’

A kérdés megválaszolásához segítségre lehet szükségünk Itt egy példa – a Nemzetközi Online Szintjelző Szolgáltatás (International Online Benchmark Service) Így működik

Benchmark – mihez hasonlítod a praxisodat? Most data direct from your annual financial accounts

Practice Report

No, most már pontozhatod a praxisod pénzügyi teljesítményét. Melyik? 1.gyenge 2.átlag alatti 3.átlagos 4.jó 5.kitűnő Válaszd ki a saját válaszodat!

Adj magadnak egy személyes pontszámot: A karriered, mint klinikus Személyes élet és munka-magánélet egyensúly Praxis teljesítmény

A kérdés – van gond? Nincs – gratulálok – köszönöm a figyelmet és tatsd meg a kiváló munkát Igen – vagy talán – akkor  Kérj segítséget – beszélj tanácsadókkal az Alpha-Vetből  Keress fel egy magyarországi praxismenedzsment tanácsadót  Van praxismenedzsment/állatorvosi üzleti szervezet Magyarországon?  Küldj egy t nekem –

John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Köszönöm