Kaland tábor 2013.08.12-16. Táborvezető: viraszkó Anett.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
Megálltunk Hortobágyon Nézel ő dtünk Mez ő kövesden is sok szépet láttunk….
JÁSZKISÉRRŐL KÁRPÁTALJÁRA Történelmünk nyomában Kárpátalján - nemzettudat formáló kirándulás -
A mai expedíciónk: hogyan jut el a földgáz iskolánkba?
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Amiért érdemes idejönnöd…
„Hull a pelyhes fehér hó…”
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Készítette:Tóth Nikolett
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Tábori élménybeszámoló
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
„Én-fejlesztés a művészetek eszközeivel” tehetséggondozó tábor november november 8. NTP-MR-MPA
PALICS ápr. 13-án mi, a szegedi SZTE Ságvári Gyakorló Általános Iskola 3.a osztályos tanulói egy nyertes pályázat jóvoltából részt vehettünk egy.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Nyári tábor 2011.
József Attila: BETLEHEMI KIRÁLYOK
Így kezd ő dött Anyuci hasában vagyok. Els ő napjaim idekint…. Nem Is Olyan Rossz Idekint.
Munkács. Igyekszünk már itthon elkezdeni a készül ő dést a táborra.
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
MÁTRA MÚZEUM.  Projektünk következő állomása a gyöngyösi Mátra Múzeum volt. Az iskolánkból gyalog érkeztünk meg.  Nagy izgalommal vártuk a mai foglalkozást,
Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat.
A 9.B projekt hete. Első nap: REMONDIS  Megtudtuk, mi történik a hulladékkal miután a kukába került.  Megnéztük a kézi hulladékválogatót.  Csoportvezetőnk.
„ Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” – mondja Jézus Máté 11: 28.
Bánki Hírmondó.
Út az ismeretlenből… Készítette: Vereb Imre testnevelés spec. koll. tanító.
Volt egyszer egy karácsony…
Jókai Mór Általános Iskola 3
BEISKOLÁZÁSI FOLYAMATOK Budapest, február 11. KŐKÚTI ÁLTALÁNOS ISKOLA Tata, Kőkút köz 2.
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
Négy gyertya égett szép csendben.
Obrusánszki Borbála: Őseink évszázadok óta Jézus születésének ünnepét tartják meg karácsonykor, néhány évszázadig ez volt egyben az újév kezdete. Néphagyományainkban.
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
Az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskola bemutatkozik Gyöngyös
Franciaországi szakmai gyakorlat Lesku Máté Levente.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
SZERETETSZOLGÁLAT Készítette: Fügei Szabolcs.
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
„Mutasd, csinálom, tudom, nem adom fel” tanári továbbképzési program Malaga Február
2015. október a osztály. TÉMANAP A TREFORTBAN Iskolánk 7. és 8. osztályos tanulói már harmadik éve vesznek részt az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló.
/Malamud/ Mi hisszük, hogy „egyetlen ember is jobbá teheti a világot”! 3.A Zöld osztály.
Iskolám sárgafalú épülete… Mikor még megszeppent elsősként léptük át a Közgáz vaskapuját, még csak egy-egy kósza hírt hallottunk egy olyan projektről,
Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele.
Ezen a héten a CSILLAG-ÁSZOK nevet viselte az igazán vegyes csoport és ennek jegyében próbáltunk okoskodni egy kicsit, kézműveskedni, játszani. Sok színes.
Szakmák éjszakája Wosisok.
Wrocław Green School 2016.
Készítette: Barna Alexandra Csordás Rita
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Jókai Mór Református Általános Iskola 3. osztálya
Állati jó tábor
Táborvezető: Viraszkó Anett
KALANDOROK TÁBORA
Táborvezető: Viraszkó Anett
Napközis hittanos tábor 2016.
Menedék SC Sport és integráció.
Önvédelem és közelharc
Napközis tábor 5. évfolyam
Kulcs a kezünkben egyéni utak a zavartalan iskolakezdéshez Szabó Erika-tanító Páduai Szent Antal Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Közösségi szolgálat a közgázban
tenisz foci strand ping-pong lovaglás
Cím elrendezés Alcím.
Előadás másolata:

Kaland tábor Táborvezető: viraszkó Anett

1.Nap Mesterségek napja Ezen a héten is 20 igen aktív és lelkes gyermekkel találkoztam. Sok élménnyel és kalanddal gazdagodtunk. Ezen a héten is 20 igen aktív és lelkes gyermekkel találkoztam. Sok élménnyel és kalanddal gazdagodtunk. Az els ő nap a mesterségek jegyében telt, így a gyermekek megismerkedhettek az agyagozás m ű vészetével. Az els ő nap a mesterségek jegyében telt, így a gyermekek megismerkedhettek az agyagozás m ű vészetével. A nap különlegességét a lángos sütés adta. A gyermekek részt vettek a dagasztásban és a sütésben is. Nagyon élveztük! A nap különlegességét a lángos sütés adta. A gyermekek részt vettek a dagasztásban és a sütésben is. Nagyon élveztük! A délutánt ló gondozással és lovaglással zártuk. A délutánt ló gondozással és lovaglással zártuk.

2.Nap Sport nap A második nap is sok izgalmat tartogatott. Délel ő tt a gyöngyösi állatkertben jártunk, ahol csapatverseny keretein belül sok érdekes, és új dolgot tudhattunk meg számos állatról. A második nap is sok izgalmat tartogatott. Délel ő tt a gyöngyösi állatkertben jártunk, ahol csapatverseny keretein belül sok érdekes, és új dolgot tudhattunk meg számos állatról. Hogy a sport se maradjon ki a napból, így a délutánt tenisszel zártuk. Hogy a sport se maradjon ki a napból, így a délutánt tenisszel zártuk.

3.Nap mozi nap A harmadik napon ellátogatott hozzánk egy gitároktató és egy ének tanár néni, akik fülbemászó dallamokkal tették szebbé a napunkat. A harmadik napon ellátogatott hozzánk egy gitároktató és egy ének tanár néni, akik fülbemászó dallamokkal tették szebbé a napunkat. Délután a mozié volt a f ő szerep. A GRU 2-t tekintettük meg a gyöngyösi moziban. Délután a mozié volt a f ő szerep. A GRU 2-t tekintettük meg a gyöngyösi moziban.

4.Nap túranap A negyedik napon Lajosházára látogattunk el kisvonattal. A negyedik napon Lajosházára látogattunk el kisvonattal. Ott sokat játszottunk és csapatvetélked ő ben is részt vettünk. Ott sokat játszottunk és csapatvetélked ő ben is részt vettünk. Hazafelé gyalog jöttünk, így volt alkalmunk megcsodálni a természet értékeit. Hazafelé gyalog jöttünk, így volt alkalmunk megcsodálni a természet értékeit.

5.Nap zumbanap Az utolsó nap is nagyon kellemesen telt. Az utolsó nap is nagyon kellemesen telt. Délel ő tt kosárfonó érkezett hozzánk, akivel szép asztali díszt készíthettünk. Délel ő tt kosárfonó érkezett hozzánk, akivel szép asztali díszt készíthettünk. A délutánt mozgással töltöttük. Volt nálunk zumbaoktató és kézi edz ő. A délutánt mozgással töltöttük. Volt nálunk zumbaoktató és kézi edz ő.

Szép és vidám hetet zártunk. Sok jó élményben volt részünk! Köszönjük!