Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri"— Előadás másolata:

1 Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri

2 Iskolánk története 1971. május 1-jén nyitotta meg kapuit településünk új iskolája. Iskolánk április 8-án kapta a Széchenyi István nevet, előtte Alsónémedi Általános Iskola volt ben Szalkai Lászlóné nyugdíjba vonulása után Zsin Géza lett iskolánk igazgatója től iskolánkat Mayer Istvánné irányítja.

3 Az iskola élete Minden évben különböző táborokat szervez az iskola, és lehetőség nyílik Angliába és Németországba menni. Az oktatás keretein belül logopédus, fejlesztő pedagógus, pszichológus foglalkozik a részképesség-zavarral, magatartási problémákkal küzdő tanulókkal. Délutánonként szakkörökön vehetnek részt a gyerekek. Pl.:labdarúgás,élővilágszakkör, gitár stb.

4 Iskolánk épülete

5 Versenyek A megyei versenyen sikerrel szerepelnek tanulóink, de országos helyezés kapcsán Ausztriába, Franciaországba is eljuthatnak diákjaink. Iskolánknak különböző korcsoportú focicsapatai vannak. Nagyon jó helyezéseket érnek el, 4 éve például Franciaországba is kijutottak a osok.

6 Farsang február 20. Idén iskolánk jelmondata „ Otthonunk a Föld”, ezért az idei felsős farsangon a diákoknak hulladékokból kellett készíteni a jelmezeiket. Az első helyezettek a 8. c-sek lettek, a másodikak a 6. c-sek, a harmadikak a 8. b-sek. Nagyon ötletes jelmezek készültek, a zsűrinek nagyon nehéz volt a döntés. Az idei farsangot is, mint ahogy iskolánkban szokás, a 7.-esek rendezték.

7 Képek a farsangról

8 Széchenyi Napok 2009 Mint minden évben, idén is megrendezték iskolánkban a Széchenyi Napokat. A nyitó műsort a 6. évfolyam rendezte, a záróműsort a 8. évfolyam adta. Idén Erdélyből a nagyajtaiak jöttek hozzánk vendégségbe. A Széchenyi napok idén is 3 napig tartott. Hétfőn különféle akadályversenyek voltak, kedden pedig az állatkertbe látogattunk el.

9 Íme pár kép

10 Iskolánk udvara Iskolánkban nem csak salakpálya, de műfüves pálya is van ami kevesebb mint 5 éve épült. Az alsós diákoknak csúszda és mászóka is van. Röplabdázni is lehet, de kosárpálya sajnos nincs, de ha minden igaz jövőre az is épül. Az udvar mindig nagyon tiszta és rendezett, a tanulók élvezik a „kinti életet” is.

11 A jövő Iskolánk egy részét májusban elkezdik lebontani, és helyére egy 3 szintes épületet és egy sportcsarnokot építenek. Ha minden igaz, decemberre el is készülnek. Több mint 20 éve tervben van, hogy iskolánkhoz hozzáépítenek, mert sok diák jár ide és így legalább a Kossuth utcai iskolából jövőre a másodikosok is ide járhatnak. Sajnos mi már jövőre nem itt élvezhetjük az iskolai életet.

12 Véleményem az iskoláról
Nagyon szeretem ezt az iskolát, mert magas szintű az oktatás, kedvesek a tanárok, barátságos a környezet és a diákok is kedvesek. Nagyon örülök, hogy ide járhatok, és ha tehetném még maradnék 1-2 évet… : )

13 8.B OSZTÁLYOM AZ IDEI FARSANGON


Letölteni ppt "Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri"

Hasonló előadás


Google Hirdetések