ETailer Kit Lenovo Tab3 8 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Advertisements

ETailer Kit Lenovo IdeaCentre Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A felhasználói interfész A felhasználói interfész az a felület, amellyel a szoftver az ember felé „fordul”; amellyel a felhasználó nap mint nap találkozik.
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
A Hulladékgazdálkodási technológus FSZ átjárhatósága és kredit beszámíthatóság KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI AGRÁRMÉRNÖKI BSc.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
A korszerű könyvtár A gyors és célszerű keresés lehetőségei és technikája Vasas Lívia Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár
A tartalommarketingről röviden Tartalom generálás és megosztás Először látogatók, olvasók, majd belőlük vásárlók lesznek. Bárhol, bármikor és bármilyen.
Ellenőri továbbképzés Budapest, Ellenőri továbbképzés Budapest, MLSZ JB.
A hivatalos statisztika információ-megosztási felülete a KSH honlapján 1 Freid Mónika OST-ülés,
ETailer Kit Lenovo VIBE P Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Nyitó szakértői találkozó. "C" komponens-informatika Készítette: Farkas László január.28.
NRC Omnibusz – november. Okostelefon használat  A éves internetezők 64%-a használ okostelefont (saját/céges okostelefont, vagy más készülékét).
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
GUARDING YOUR BUSINESS ■ Linux disztribúciók és FreeBSD az upstream szemszögéből Czanik Péter Community manager syslog-ng upstream.
Projekt módszer óvodai alkalmazásának egy lehetséges változata Encsen „Jó gyakorlat” bemutatása Sárospatak, Léportné Temesvári Ildikó és Zsiros.
Jó gyakorlatok a tanórán kívüli tevékenységekhez kapcsolódóan Kasza Georgina témavezető.
Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA (középszintű) május-június.
Internet tudományos használata
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
Térkép készítése adataiból
A kérdőívek, a kérdőívszerkesztés szabályai
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Az iskolai könyvtár telepítése, térszervezése és felszerelése
ELŐNYÖK – megbízható működés
Technikai lehetőségek, korlátok, kihívások
Microsoft Office Publisher
A CMMI modell alkalmazása SOA-környezetben
Montázs készítése.
376/2014 EU RENDELET BEVEZETÉSÉNEK

Öröklési szerződés és Köteles rész
A KINOVEA mozgáselemző rendszer használata
Okostermosztát Termék bevezetés 2017
Microsoft songsmith Zenekészító program.
Szervezetfejlesztés II. előadás
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Környezeti teljesítményértékelés
KATRIN 2D DWG SZIMBÓLUMOK ÉS GDL KÖNYVTÁR
A PDCA elv alkalmazása az információvédelmi irányítási rendszerekben 1
ADAT ÉS TECHNOLÓGIA ORIENTÁLT MARKETING TEVÉKENYSÉG, VÉGE A MEGÉRZÉSEK ÉS AZ ÉRZELMI ALAPÚ DÖNTÉSHOZATALNAK.
HHR.
ROTA STAND Felállást és átülést segítő eszköz.
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
Számítógépes vírusok.
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Bluetooth Okoslakat Promóció 2018 Cikkszámok
Új pályainformációs eszközök - filmek
Northwind Traders Kik vagyunk?
Részletes ismertető: Microsoft SharePoint-hírek
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
Könyvbemutató rendezvény, OEE Bajai Csoport, Pörböly,
A számítógép története
Oktatóbemutató címe Előadó név
A szállítási probléma.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
(PDP) Plazma Display Panel
Üdvözöljük a PowerPointban!
Családi vállalkozások
A POWERPOINT 2007 újdonságai
OpenBoard Kezelő Tananyag közzététele a KRÉTA rendszerben.
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
7 Évek Mira Hansson SZEMÉLYES Teljeskörű fejlesztőeszközök
Előadás másolata:

eTailer Kit Lenovo Tab Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Lenovo Internal. All rights reserved. Eszközök a Lenovo Tab3 8 eTailer Kit-ben: Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) Fotóalbum 3D Modell

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés Lenovo Tab3 8 : szemrevaló családi tablet A tökéletes társ olyan családoknak, akik imádnak, olvasni, filmezni és játszani. A 8 hüvelykes Lenovo™ TAB3-at arra tervezték, hogy támogassa a több felhasználó közötti megosztásokat, így minden családtag rendelkezhet egy saját profillal és a hozzá tartozó eltérő beállításokkal. A gyerekek számára egyedülálló felhasználói felület érhető el, ahol Ön kontrollálni tudja, hogy milyen oldalakhoz és applikációkhoz legyen hozzáférésük. A 8 hüvelykes HD kijelző és a Dolby Atmos® audio hangszórók bármilyen applikációhoz képesek alkalmazkodni, amit használ. A Lenovo™ TAB3 8 tökéletes olyan családoknak, akik szeretik, ha szórakoztatják őket. Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  Android TM 6.0 operációs rendszer  8 hüvelyes 1280x800 IPS adaptív kijelző  Dolby Atmos® audio hangszórók  2MP és 5MP elő-és hátlapi kamera  Elérhető palafekete/fehér színekben  MediaTek™ 1.0 GHz-es négymagos processzor  4290mAh-s akkumulátor, akár 8 óra akkumulátor-üzemidővel  Akár 2GB memória Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 Tökéletes gyerekeknek A kicsik imádják a gyerekbarát felhasználói felületeket, és a nekik kialakított profilok lehetővé teszik, hogy kontrollálni tudja a használatukat és meg tudja határozni, hogy milyen oldalakhoz és appokhoz férjenek hozzá. A vékony és kompakt kialakítás miatt könnyen elfér a kézitáskánkban. 2 Több felhasználó A család összes tagja tudja használni ezt a sokoldalú táblagépet, köszönhetően az elválasztható személyes profiloknak és a beállításaiknak. Az új Tab3 fel lett szerelve a legjobb újításokkal, mint például 4G kapcsolat, intuitív shortcutok, és arcfelismerő rendszer. 3 Új Tab3 sorozat Maradjon produktív az újdonságok segítségével, mint a 4G kapcsolat, az intuitív shortcutok az appok elindításához, vagy az intelligens arcfelismerő, amivel feloldhatjuk a táblagépünket. Köszönhetően a különleges adaptív kijelző technológiának a kijelző és a hangrendszer automatikusan alkalmazkodik az alkalmazásokhoz, amelyeket Ön használ. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.) Dolby Atmos® dupla hangszórók Merüljön el az igazi Dolby Atmos® hangzásban, ami színházi élményt varázsol minden filmnézésből. 4

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők 5 Vékony, kompakt kialakítás Könnyedén elfér a kézitáskákban is, a vékony kialakításának köszönhetően, és tökéletes olyan családok számára, akik szeretik, ha szórakoztatják őket. 6 Adaptív kijelző technológia Az egyedülálló adaptív kijelző technológiának köszönhetően a kijelző és a hangrendszer automatikusan alkalmazkodik az applikációkhoz, amiket használ. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - jellemző Ez a másodlagos termékfotó, ami mutatja az összképet.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: A Lenovo Tab3 8 fotógalériájához és a képek letöltéséhez kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: /album_ c f f4c656e6f766f D Modell: