Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gépszerkezettani és Biztonságtechnikai Intézet Szakdolgozat feladatlappal kapcsolatos tennivalók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gépszerkezettani és Biztonságtechnikai Intézet Szakdolgozat feladatlappal kapcsolatos tennivalók."— Előadás másolata:

1 Gépszerkezettani és Biztonságtechnikai Intézet Szakdolgozat feladatlappal kapcsolatos tennivalók

2 A szakdolgozatba 1. lapként kell bekötni

3 A szakdolgozatba 2. lapként kell bekötni Kérem, hogy mindenki győződjön meg az adatok helyességéről! Kérem, hogy mindenki győződjön meg az adatok helyességéről! Beadás előtt alá kell íratni a belső és külső konzulenssel, hogy a dolgozat beadható! Beadás előtt alá kell íratni a belső és külső konzulenssel, hogy a dolgozat beadható!

4 A szakdolgozatba 3. lapként kell bekötni

5 A „Konzultációs napló”-t NEM szabad bekötni! Ezt külön kell beadni, mert az Intézetnek őriznie kell! Ezt külön kell beadni, mert az Intézetnek őriznie kell! A külső és belső konzulenssel 2-2 alkalmat kell igazoltatni, hogy mikor, milyen témában történt konzultáció. Beadás előtt a belső konzulensnek igazolnia kell, hogy a „Szakdolgozat” tantárgy aláírási követelményét teljesítette. A külső és belső konzulenssel 2-2 alkalmat kell igazoltatni, hogy mikor, milyen témában történt konzultáció. Beadás előtt a belső konzulensnek igazolnia kell, hogy a „Szakdolgozat” tantárgy aláírási követelményét teljesítette.

6 Az alábbi konzulensi felkéréseket nem kell a dolgozatba bekötni, hanem át kell adni a Konzulenseknek! Belső konzulens felkérése Belső konzulens felkérése Külső konzulens felkérése Külső konzulens felkérése

7 Amennyiben a konzulens igényt tart a konzultációs díjra, akkor az alábbi nyomtatványokat kitöltve kérjük visszajuttatni a szerződés kötéshez. Ha nem tart a díjra igényt, akkor elég a papírokat üresen visszaküldeni. Ez 2 példányban kell! Ez 2 példányban kell!

8 A külső konzulens írásban tehet javaslatot a bíráló személyére. A levélnek az alábbiakat kell tartalmaznia: XY (külső konzulens neve) YZ (záróvizsgázó neve) levelező Munkavédelmi szakmérnök/szakember szakos hallgató szakdolgozatának bírálatára javaslom XZ-t (bíráló neve), végzettsége:(milyen diplomája van); munkahelye:........; beosztása: (pl. ügyvezető, tervező mérnök, stb.) ; elérhetősége:........... (telefonszámok). XY (külső konzulens neve) YZ (záróvizsgázó neve) levelező Munkavédelmi szakmérnök/szakember szakos hallgató szakdolgozatának bírálatára javaslom XZ-t (bíráló neve), végzettsége:(milyen diplomája van); munkahelye:........; beosztása: (pl. ügyvezető, tervező mérnök, stb.) ; elérhetősége:........... (telefonszámok). Dátum, aláírás Dátum, aláírás A levelet a szakdolgozat kiírás átvételétől a szakdolgozat beadásáig folyamatosan el lehet juttatni az Intézetünkbe (fsz.13.). Amint hozzánk kerül a levél, megírjuk a bírálói felkérést, hogy a szakdolgozat beadásakor már készen legyen. A levelet a szakdolgozat kiírás átvételétől a szakdolgozat beadásáig folyamatosan el lehet juttatni az Intézetünkbe (fsz.13.). Amint hozzánk kerül a levél, megírjuk a bírálói felkérést, hogy a szakdolgozat beadásakor már készen legyen.


Letölteni ppt "Gépszerkezettani és Biztonságtechnikai Intézet Szakdolgozat feladatlappal kapcsolatos tennivalók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések