Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Karriertervezés. Közeljövő 1.Szakdolgozatom témájának kiválasztása 2.Megfelelő konzulens megtalálása és „megnyerése” 3.A dolgozat vázlatának felépítése.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Karriertervezés. Közeljövő 1.Szakdolgozatom témájának kiválasztása 2.Megfelelő konzulens megtalálása és „megnyerése” 3.A dolgozat vázlatának felépítése."— Előadás másolata:

1 Karriertervezés

2 Közeljövő 1.Szakdolgozatom témájának kiválasztása 2.Megfelelő konzulens megtalálása és „megnyerése” 3.A dolgozat vázlatának felépítése Miért tartom fontosnak a későbbi karrierem szempontjából a szakdolgozatomat?

3 Egy éven belüli terveim Szakmai gyakorlati hely A sikeres karrier elengedhetetlen feltétele a TAPASZTALAT. Kapcsolati tőke. Önismeret a gyakorlat során- Jól döntöttem? El tudom képzelni, hogy állandóan ilyen jellegű munkát végezzek?

4 Az én elképzelt szakmai gyakorlati helyem „ Hallgatóink 87%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik, 51% már a főiskolai évek alatt állást talál.” „Szemeszterenként több mint 400 gyakornoki pozíció.” A szakmai gyakorlat nem csak egy kötelező tantárgy, hanem a jövőd kulcsa! …. mert olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amit az iskolapadban ülve nem tanulnál meg! …. mert olyan képességeidről szerezhetsz tudomást, melyekkel nem voltál tisztában korábban! …. és nem utolsó sorban, mert akár az állandó munkahelyedet is megtalálhatod szakmai gyakorlati helyeden, amennyiben megfelelően teljesítesz!

5 Képekben… Jó hangulat, kitűnés, elismerés.

6 Nem csupán munkából áll az élet…


Letölteni ppt "Karriertervezés. Közeljövő 1.Szakdolgozatom témájának kiválasztása 2.Megfelelő konzulens megtalálása és „megnyerése” 3.A dolgozat vázlatának felépítése."

Hasonló előadás


Google Hirdetések