Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!"— Előadás másolata:

1 Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!
Jobb, ha mindenki felírja magának!

2 Szükséges felszerelés
Munkatankönyv: (tankönyv és munkafüzet egyben) Élet a házban (5. osztály) – I. félévben Élet a faluban (6. osztály) – II. félévtől Vázlatfüzet ki milyen füzetet szeret Írószer toll, ceruza Ellenőrző (értesítő) MINDEN ÓRÁRA HOZNI KELL!

3 Beadási határidő: mához 2 hétre!
Hozni kell: 20 db 80 grammos A/4-es fénymásoló lap tasakban rajzlap, vékonyabb papír nem jó! Gyűrött, szamárfüles lapot nem fogadok el. /Ezekre lesznek fénymásolva a témazáró dolgozatok./ Beadási határidő: mához 2 hétre!

4 A tanulással kapcsolatos tudnivalók
Az órákon jegyzetelni, figyelni kötelező! A vázlat megkönnyíti a tanulást. Havonta ellenőrizni fogom a füzeteket. Kötelező írásbeli házi feladat: az aktuális leckék végén lévő feladatok. Akkor is, ha külön nem mondom. Ajánlott otthoni tanulási mód: a könyvbéli lecke elolvasása, megtanulása a vázlat segítségével, írásbeli feladatok megoldása, ismétlés.

5 A tanulással kapcsolatos tudnivalók 2.
Hiányzás esetén a leckét, vázlatot a következő órára pótolni kell, haladékot csak annak adok, aki aznap jön először iskolába! Az elmaradt témazárót általában a következő órán kell megírni! Az órai diasorozatok hozzáférhetősége Az órák anyaga és a témazárók elérhetők az interneten:

6 Számonkérés, értékelés
Írásbeli feladatok, órai vázlatok ellenőrzése Szóbeli felelés bármikor, bárki. A KORÁBBI LECKÉKET IS MINDIG TUDNI KELL! Röpdolgozat bármikor, bármelyik leckéből, akár egy tanuló is. Témazáró dolgozat egy-egy fejezet után, feladatlapokon, figyelmeztetés egy héttel előbb. értékelés: 0 -33%=1; 34-50%=2; 51-75%=3; 76-90%=4; %=5 Szorgalmi feladatok - plusz pontokat, kis jegyet lehet szerezni HONISMERETBŐL IS MEG LEHET BUKNI; NEM KÖNNYŰ, DE NEM LEHETETLEN!

7 Jó munkát és sok sikert! Csak rajtatok áll!


Letölteni ppt "Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések