Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakdolgozat címe Készítette: Név …. éves mezőgazdasági mérnök szakos hallgató, környezetgazdálkodási szakirány Konzulens: Név Beosztása 2006. NYÍREGYHÁZI.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakdolgozat címe Készítette: Név …. éves mezőgazdasági mérnök szakos hallgató, környezetgazdálkodási szakirány Konzulens: Név Beosztása 2006. NYÍREGYHÁZI."— Előadás másolata:

1 Szakdolgozat címe Készítette: Név …. éves mezőgazdasági mérnök szakos hallgató, környezetgazdálkodási szakirány Konzulens: Név Beosztása 2006. NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA MŰSZAKI ÉS MEZŐGAZDASÁGI FŐISKOLAI KAR TÁJ- ÉS KÖRNYZETGAZDÁLKODÁSI TANSZÉK

2 Bevezetés Az…

3 Anyag és módszer (ha volt ilyen rész) Az...

4 Az eredmények ismertetésének diái (3-5 dia, megfelelő címmel ellátva) Az…

5 Összefoglalás Az…

6 Köszönöm a figyelmet!

7 Formai elvárások: –A betűtípusok stílus és méret szerint módosíthatóak. Kikötés: jól olvasható sorok. –Ábrák, táblázatok szerepelhetnek. Lehetőleg olyanok, amelyek a téma kifejtésében fontosak, és jól szemléltetik a dolgozat témáját. –A háttér ízlés szerint módosítható a Formátum/Diatervezés menüpontban. A színek, és a stílusok illeszkedjenek a záróvizsga komolyságához. –Az előadást számítógépen a Diavetítés menüponttal vagy az F5 gomb megnyomásával lehet indítani. Kilépés vissza szerkesztésbe Esc gombbal. Továbbléptetésre a Space vagy a Page Down, visszaléptetésre a Backspace vagy a Page Up billentyű alkalmas. Hasznos munkát, és sok türelmet a PC-hez!


Letölteni ppt "Szakdolgozat címe Készítette: Név …. éves mezőgazdasági mérnök szakos hallgató, környezetgazdálkodási szakirány Konzulens: Név Beosztása 2006. NYÍREGYHÁZI."

Hasonló előadás


Google Hirdetések