Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2007. március 26-30. A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2007. március 26-30. A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán."— Előadás másolata:

1 2007. március 26-30. A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán

2 TDK = Tudományos Diákkör Mit jelent ez? A hallgatók öntevékeny módon bekapcsolódnak a kutatómunkába egy oktató vezetésével.

3 Miért jó ez nekem? 1. Okosabb leszel. A TDK dolgozat előkészíti a szakdolgozatot. Szóról szóra nem egyezhetnek meg, de témájuk igen! A TDK konferencián gyakorolhatod a tudományos előadást, ami a záróvizsgán komoly előny. Segítő javaslatokat kaphatsz tapasztalt oktatóktól.

4 Miért jó ez nekem? 2. A záróvizsgán a bizottság megismeri azok névsorát, akik TDK munkájukat a házi konferencián bemutatták. Az 1-3. helyezettek indexébe bejegyzésre kerül a sikeres szereplés ténye. Ez záróvizsgán, és továbbtanulás esetén is jó ajánlólevél. Helyezés elérése esetén lehetőséget kapsz az Országos TDK konferencián való szereplésre.

5 A TDK hetén érdekes ismeretterjesztő előadásokat hangzanak el ! Március 27-én 17 órától Dr. Tamás János (Debreceni Egyetem): Precíziós mezőgazdaság Március 28-án 17 órától Dr. Dudás Illés (Miskolci Egyetem): Gépgyártástechnológia a XXI. században

6 Dr. Branimir Barisic: A Rijekai Egyetem gépészmérnök képzésének bemutatása (angol) Figyeld a plakátokat! A pontos helyszíneket és a külföldi vendég előadásának időpontját onnan tudod meg! 2007. április 4-én 13:30-tól a kari tanácsteremben tájékoztatót tartunk a TDK tevékenységbe való bekapcsolódás lehetőségeiről: TDK munka elkezdése Jelentkezés a kari TDK konferenciára

7 Fontos időpontok TDK hete: március 26-30. Általános tájékoztató (Dezső G.): április 4. 13:30 kari tanácsterem Jelenkezési határidő: április 19. Dolgozatok leadásának a határideje: április 27. Május 9. 13 órától MMFK kari TDK konferencia!

8 Összefoglalva: Jöjjenek el az előadásokra a TDK hetén! Készítsenek TDK munkát! Jelentkezzenek a TDK konferenciára, amely május 9-én lesz!


Letölteni ppt "2007. március 26-30. A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések