Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Instrukciók a készítéshez Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Az irodalomkutatás eredményeit.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Instrukciók a készítéshez Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Az irodalomkutatás eredményeit."— Előadás másolata:

1 Instrukciók a készítéshez Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Nem folyamatos szöveg, hanem gondolatok pontokba szedve. Nem folyamatos szöveg, hanem gondolatok pontokba szedve. Kiemelni a saját eredményeket és tevékenységet. Kiemelni a saját eredményeket és tevékenységet. Ábrák rajzolt állapotban, feliratozva. Ábrák rajzolt állapotban, feliratozva. Az alkalmazható legkisebb betűméret 26-os (kivétel: ábrák címei 24-es) Az alkalmazható legkisebb betűméret 26-os (kivétel: ábrák címei 24-es) A záróvizsgán a dolgozat ismertetése max. 6-8 perc A záróvizsgán a dolgozat ismertetése max. 6-8 perc

2 Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Agrártudományi Intézet Jármű -és Mezőgazdasági Géptani Tanszék Készítette: Saját névKonzulens: valaki 2014. január 23. Benzinbefecskendező rendszerek összehasonlító elemzése üzemi paraméterek vizsgálatával

3 Ide kerüljön: Célkitűzés + szakirodalmi feldolgozás módszere, eredményei. (ezzel a betűmérettel!)

4 Ide kerüljön: A vizsgálati cél/eszköz bemutatása, mérési módszer ismertetése (ezzel a betűmérettel!)

5 Mérési eredmények bemutatása I.

6 Mérési eredmények bemutatása II.

7 Következtetések, javaslatok ……………….. …………………..

8 Összefoglalás

9 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Instrukciók a készítéshez Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Az irodalomkutatás eredményeit."

Hasonló előadás


Google Hirdetések