Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
MiniCRM kapcsolat bemutató
ELEKTRONIKUS KÉRVÉNYKEZELÉS
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Elektronikus levelezés [webmail]
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Skype telepítése és használata
SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ
Electra IP cím módosítása
SEMMELWEIS EGYETEM GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR TEENDŐI • A résztvevők vizsgázásának engedélyezése a tanfolyamon eltöltött és regisztrált idő alapján. • A.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Levelező program beállítása webmail-hez
Bejelentkezés az ben kapott felhasználói névvel és jelszóval.
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
A gondviselői modul az enaplóban
Elektronikus levelezés
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Útmutató a Metalib használatához. Nyitólap Belépés.
MySQL adatbázis készítése
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Szegedi Tudományegyetem
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője

Amire a vizsgázáshoz feltétlenül szüksége lesz:  Egy számítógépre internet-hozzáféréssel  A belépési jelszavát tartalmazó regisztrációs kártyája  Visszaigazoló levélhez egy érvényes címre A vizsgázás megkezdése előtt: 1.Indítsa el a számítógép internet-böngészőjét, és a keresősávba gépelje be a webcímet. (Amennyiben böngészőjében egy választó-oldal jelenik meg, válassza ki a Kredit ÁOK… lehetőséget, hogy továbblépjen a Továbbképző oldalra.)

Az vizsga-oldalra történő bejelentkezéshez kattintson a „bejelentkezés a vizsgafelületre” gombra

Gépelje be pecsétszámát és jelszavát, majd kattintson a tovább gombra

Adja meg címét, amelyre a visszaigazoló levelet szeretné kapni – a rögzítéshez nyomja meg az „ok” gombot A vizsgázás megkezdéséhez nyomja meg a „Vizsgázás” gombot

A megjelenő listából válassza ki a rendezvényt, melynek anyagából vizsgázni Szeretne, és kattintson a „Teszt kitöltése” gombra.

 A kérdéseket véletlenszerűen választja a rendszer – minden vizsgázónak eltérő kérdéssorozata lesz  Minden kérdésnek csak egy helyes válasza van.  A helyesnek vélt választ az előtte látható rádió-gomb bejelölésével választhatja ki  A vizsgázási idő leteltekor automatikusan, vagy a „Teszt leadása” gomb megnyomásának hatására bejelölt válaszai rögzítésre kerülnek a szerveren. Elküldött válaszairól visszaigazoló t kap a megadott címre  Válaszait a „válaszok nyomtatása” gombra kattintva bármikor kinyomtathatja

A teszt kitöltése után a későbbiek során is bármikor ellenőrizheti leadott megoldásait.

A megjelenő ablakban láthatja a kitöltött teszteket, azok azonosító adatait, a megtekintés gombra kattintva listázhatja az adott vizsgasorra leadott válaszait.