Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
06M29 adatszolgáltatás elkészítés lépései
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Skype telepítése és használata
Számítógépes ismeretek 5. óra
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Microsoft Navision - Expressz módszertan Általános kezelés
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
Felhasználó barátság eszközei
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Humánerőforrás kezelő.
Mire jók a tabulátorok? Lehetőséget nyújtanak
1. Akciógombok elhelyezése
A körlevél készítésének menete
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
Egyéni animációk készítése
Zsombori Balázs Neumann János Számítástechnikai SZKI
Többtáblás adatbázisok
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Oktatói webes vizsgakezelés
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
EGYÉNI ANIMÁCIÓ.
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
RAD Studio XE5: menük felépítése
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az operációs rendszerek feladatai, csoportosításuk
Az egyik legnagyobb előnye hogy magyar nyelvű és ezáltal egyszerűen használható. További nagy előnye az hogy ingyenesen használható és letölthető. A Gimp.
Tulajdonos, fejlesztő, gyártó: NICOpro Kft
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
A digitális hangrögzítés/kezelés fontossága a mindennapi információ feldolgozásban. ABSONIC ® számítógépes hangrögzítő rendszer NICOpro Kft. H-6500 Baja,
Kördokumentumok 2..
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Az Office 2007 új grafikus felülete
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Információ és kommunikáció
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Total commander.
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata október Skultéti Attila
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Ubuntu – ismerkedés Fájlok és könyvtárak
Cím elrendezése képpel
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
Cím és kép elrendezés Alcím
Előadás másolata:

Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez

Felvételek lejátszásának előkészítése 1. lépés 2. Lejátszó eszköz kiválasztása: Hangszóró 1. Kattintsunk a Lejátszás ikonra 3. Hozzáadás gombbal válasszuk ki a lejátszani kívánt hangfelvételt. 2/8NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

5. Nyomjuk meg az OK gombot Felvételek lejátszásának előkészítése 2. lépés 4. A felugró ablakban jelöljük ki a lejátszani kívánt felvételt. Továbbra is a Lejátszás elnevezésű ikonon maradjunk 3/8NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

Lejátszási hangerő módosítható: ajánlott 40%. Lejátszás indítása Lejátszás pillanatnyi megállítása majd folytatása Lejátszás leállítása Gyors előre Gyors vissza Maradjunk a Lejátszás ikonon Változtatható a lejátszási sebesség a visszahallgatási érthetőség miatt. Normál lejátszás értéke 1; lassítás 0,25 érték felé; gyorsítás 2 érték felé. 4/8 Felvételek lejátszása és azok kezelése képernyőről vezérelve NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

Felvételek utómunkáihoz kazetták és könyvtárak kezelése 1. Tetszőlegesen rendszerezhető, elnevezethető kazetta illetve kazettakönyvtár struktúra hozható létre a felvételek átlátható és rendszerezett kezelése érdekében. Új kazetta létrehozása Felvételek, kazetták másolása Felvételek, kazetták áthelyezése Felvételek, kazetták átnevezése 1. Kattintsunk a Felvételek, kazetták, könyvtárak kezelése menüpontra Új kazettakönyvtár létrehozása 5/8NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

Felvételek vagy kazetták törlésre jelölése Törlésre jelölt felvételek vagy kazetták megtekintése Felvétel vagy kazetta törlés visszavonása Törlésre jelölt felvétel vagy kazetta végleges törlése 6/8 Felvételek utómunkáihoz kazetták és könyvtárak kezelése 2. NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

Kazetta méretkorlát beállítása: a kiválasztott kazettához beállítható méret (megabájtban) és a felvételek megőrzésének időtartama (napban), amelynek elérése esetén a program figyelmezteti a felhasználót. Dokumentum csatolása a felvételhez: a hangfelvétel lejátszása közben jegyzőkönyv készíthető, amely csatolható illetve összerendelhető a felvétellel. 7/8 Felvételek utómunkáihoz kazetták és könyvtárak kezelése 3. NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *

Felvételek vagy kazetták keresése a felvétel neve, dátuma és tárolás helye alapján 2. Írjuk be a keresendő felvétel nevét vagy annak egy részét 3. Kiválaszthatjuk hogy felvételt vagy kazettát vagy könyvtárat keresünk 4. Válasszuk ki a felvétel készítésének dátumát 5. Válasszuk ki a keresendő felvétel vagy kazetta vagy könyvtár helyét 6. Keresés gombra kattintva a Lejátszó listában megjelennek a beállított feltételeknek megfelelő felvételek 1. Kattintsunk a Felvételek, kazetták keresése ikonra 8/8NICOpro Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. * Tel/Fax: * *