Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja."— Előadás másolata:

1 Nyomtató program Egyedi adatokkal feltöltött zpl kódú fájlok nyomtatásához

2 Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja a feltöltött értékekkel. Előre elkészített (zpl nyelven – pl. Zebra Designerben) nyomtató fájl módosítása az elhelyezett változók segítségével. Tetszőleges és korlátlan mennyiségű változó adható meg. Dátum és idő beírása a nyomtatandó fájlba, címkére a beállított formátumnak megfelelően. A kinyomtatott fájlok tárolása, újra nyomtatáshoz. Excel és CSV fájlok adatainak használata nyomtatáshoz. Dolgozói szám beírása a nyomtatandó fájlba. log fájlok generálása, hibaanalízishez. USB Validátor segédprogram az USB kommunikáció teszteléséhez. PrinterSetup program a paraméterek beállításához.

3 USB kommunikáció A számítógépre telepített nyomtató program USB porton keresztül kommunikál egy kiegészítő eszközzel. A számítógépen lévő nyomtató program folyamatosan kérdezi le a kontrollert, hogy az mikor kapott 24VDC jelet a bemenetére. A kapott jel, mintegy triggereli a nyomtató programot a nyomtatási folyamat megkezdésére.

4 Printing Service program
Újranyomtatás: Lehetőség van az utoljára nyomtatott címke újranyomtatására (aktuális dátummal és idővel). Régebbi újranyomtatás: Egy régebben nyomtatott címke újranyomtatásához az eredeti adatokkal. Ezen funkciók aktív/inaktív állapota termékre szabottan beállíthatóak.

5 Printing Setup program
Printing Setup segédprogramban lehetőség van a nyomtatás beállítására több termékre vonatkozóan is.

6 Termék kiválasztása Termék kiválasztása a legördülő menüből lehetséges, majd a kiválasztás gombra kattintva annak adatai betöltődnek.

7 Termék hozzáadása, módosítása, törlése
A termékek menüpontban új termék megnevezés adható meg, módostható, illetve törölhető.

8 Nyomtató beállítása Nyomtató menüpontban a nyomtató elérési útvonalát lehet megadni.

9 Dátum formátum Dátum formátum menüpontban kiválasztható, hogy a dátum milyen formában legyen nyomtatva és tárolva.

10 Idő formátum Az Idő formátum menüpontban kiválasztható, hogy az Idő milyen formában legyen nyomtatva és tárolva.

11 CSV fájl elérési útja Ezen a felületen megadható az Excel vagy a CSV fájl elérési útvonala .

12 CSV fájl elválasztó karakter
CSV kiterjesztésű fájlokban található elválasztó karakter adható meg az itt látható felületen.

13 CSV fájlból vett utolsó adat
Az utoljára kiolvasott adat ezen a felületen található, mivel a program minden nyomtatáskor a következő adatot olvassa ki a fájlból.

14 Változók Ezen a felületen változók adhatóak meg, módosíthatóak, és törölhetőek.

15 Template fájl elérési útja
Itt a template/dizájn (zpl) fájl elérési útját lehet megadni, és módosítani.

16 Újranyomtatás A Print Service programban található Újranyomtatás, és a Régebbi újranyomtatása gomb állapota adható meg az adott termékre vonatkozóan.

17 CMD log file Program a cmd-ben futatott parancssorok adatait lementi, amiből hiba esetén kiszűrhető sikertelen nyomtatáskor a hiba oka.

18 Error log fájl Hiba esetén log fájl fájlba ír, mellyel szintén segíti a hiba analizálást.

19 USB Validátor USB Validátor az USB kommunikáció tesztelésére készített segédprogram.


Letölteni ppt "Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések