VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Feltehetek egy kérdést?
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit.
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Gondolatok a barátságról
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Készítette: a Dalai Láma
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibeti személyiségteszt
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Giovanni Ferrini Fashion
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Olvasd lassan és csendben!.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Az élet.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Add át a szívedet Jézusnak, Megtisztítja, meggyógyítja
Olvasd lassan és csendben!
Énekel: Zdenka Lorencová
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Tantra Indiából
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Gondolatok a barátságról
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Előadás másolata:

VIDEÓ I.

Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:

 rövid időn belül egy kis mellékes jövedelemre volt szükséged,  szükséged lett volna olyan pénzre, amit nem kell visszafizetni  munka nélkül voltál, és esélyed sem volt rá, hogy munkát találj  dolgoztál éjjel – nappal, de még az is kevés volt, és még egy kiegészítő munkát szerettél volna, ami a lehető legkevesebb időráfordítást igényli.  Megfordult a fejedben, hogyan lehetne otthon ülve egy kis mellékes jövedelemhez jutni.  Nem volt rá pénzed, hogy olyan dolgokat megvásárolj, amire a legnagyobb szükséged volt.  A közüzemi számláid sem tudtad már kifizetni  vagy egész egyszerűen csak több pénzt szerettél volna keresni.

A legjobb helyen jársz.

 Mi ugyanis egy olyan tevékenységet kínálunk, ami a lehető legkevesebb időráfordítást igényli, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől független, és már napi 1 óra befektetéssel kiemelkedő jövedelemre tehetsz szert 1 – 2 hónapon belül.  Amennyiben ezt a munkát (tevékenységet) folyamatosan végzed, tapasztalni fogod, hogy hónapról – hónapra magasabb lesz a jövedelmed.

Hogyan Lehetséges ez?

Egyszerű. A lényeg, hogy nagyon olcsón, jó minőségű termékeket vásárolsz, olyanokat, amelyeket amúgy is meg kell vásárolnod, és mi cserébe egy olyan rendszer előnyeit kínáljuk, amely mindezért kiemelkedő jövedelmet biztosít. Ez pedig nem más, mint egy minden elemében a legegyszerűbbnek nevezhető;

TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUB

Ezt a tevékenységet kifejezetten olyan embereknek találtuk ki, akik már találkoztak életük során különböző hálózatokkal, de ÖRÖK SZKEPTIKUS módjára felismerték ugyan azok előnyeit, mégsem kezdtek el ebben a formában tevékenykedni, mert úgy gondolták, hogy:

 túl sok az a pénz, amit be kell fizetni, hogy a rendszerben regisztrálják  vagy erre egyszerűen nincs ideje  vagy mindig azok járnak a legjobban, akik az elején elkezdik, és már késő a belépéshez  vagy nincs ideje és pénze azokon az előadásokon részt venni, amelyeket szervesen kötöttek a munkavégzéshez.

 Vagy ciki az ismerőseit, rokonait, barátait „beszervezni” abba a rendszerbe.  Vagy túl drágák azok a termékek, amelyeket az a hálózat forgalmazott.  Vagy ezek egyszerre mind felmerültek a gondolatai között.

 Nos, ha találkoztál már hálózatokkal, és a fenti gondolatok közül legalább egy felmerült benned ezekkel kapcsolatban, akkor újfent csak azt mondhatjuk, a legjobb helyen jársz, hiszen az általunk képviselt tevékenység

Megoldást nyújt a fenti problémák mindegyikére

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk: a tevékenység, amit kínálunk, pusztán annyiból áll, hogy ezt mondod a barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek:

Figyelj csak! Keresd fel az itt megnevezett weboldalt, ha érdekel egy kis kiegészítő jövedelem, szerintem nagyon jó

Jól figyelj!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Amennyiben ennyit el tudsz végezni, akkor Üdvözlünk törzsvásárlóink között.

Hálózat!

A hálózat, maga arról szól, hogy a cég, amelybe regisztráltad magad, jutalékot fizet a cég által eladott termékek forgalma után.

Akkor nekem itt el kell adnom – merülhet fel benned. Hadd emlékeztesselek egy néhány sorral feljebb egyszer már leírt mondatra:

Figyelj csak! Keresd fel az itt megnevezett weboldalt, ha érdekel egy kis kiegészítő jövedelem, szerintem nagyon jó

Jól figyelj!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Amennyiben ennyit el tudsz végezni, akkor Üdvözlünk törzsvásárlóink között.

Hidd el, a többi a mi feladatunk!

Mennyit kereshetsz ezzel a tevékenységgel?

Közhelynek tűnhet a következő mondat, de mit szépítsük a dolgokat:

HATÁR A CSILLAGOS ÉG

Mennyibe fog nekem a regisztráció kerülni?

 Mindössze annyiba, hogy a weboldalunkról letöltöd az ADATLAPOT, kitöltöd, és – ben visszaküldöd (ingyenes regisztráció).  Ha ezt megkaptuk, elküldjük neked - ben a törzsvásárlói, regisztrációs számod(ATTSZ).

Ne feledd, nem szükséges hozzá semmilyen végzettség!

Amennyiben megkaptad, és úgy gondolod, hogy ez mégsem Neked való (bár ez valószínűtlen), csak annyi dolgod van, hogy nem csinálsz semmit, és mi automatikusan törlünk a rendszerünkből az üzletszabályzatban leírtaknak megfelelően. Mit veszíthetsz tehát?

Üdvözlettel Bálint Róbert   06/