Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,"— Előadás másolata:

1 SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID, EBBEN BIZTOS VAGYOK. ELŐRE BOCSÁTOM, HOGY A PTC SAJNOS NEM NYÚJT BIZTOS JÖVEDELMET, TEHÁT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ FOGJON BELE, AKINEK RENGETEG A SZABAD IDEJE, ÉS ÖRÜLNI TUD NÉHÁNY CENTNEK IS. ADDIG SEM ÉRZI MAGÁT HASZONTALANNAK AZ EMBER, AMÍG A KATTINTGATÁSSAL FOGLALATOSKODIK. TERMÉSZETESEN VAN NÉHÁNY OLDAL, AMIVEL KOMOLY PÉNZT LEHET KERESNI, DE SOHA EGY PERCRE SE FELEJTSE EL SENKI: PÉNZT CSINÁLNI CSAK PÉNZZEL LEHET. AHOGY A JÓ ÖREG MARX MEGMONDTA: A TŐKE PÉNZT SZÜLŐ PÉNZ. EZ – AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM – ALAPIGAZSÁG.

2

3

4

5

6

7

8


Letölteni ppt "SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések