Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program."— Előadás másolata:

1 Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program által nyújtotta lehetőséggel ! Lépj velünk te is a siker útjára.!!!!! ”Azért támogatom a Network Marketinget, mert valóban a 21. század üzleti modellje.” ( Robert Kiyosaki )

2 . MI A Egy egyszerű továbbajánlásos módszerrel + jövedelemre tehetsz szert. Megmutatjuk neked, az erőszakmentes modern hálózatépítés otthonról végezhető formáját. „Ha tudod mekkora érték van a kezedben, akkor egyszerűen csak kínáld fel az embereknek a lehetőséget és bízd rájuk a döntést.” A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁLISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL ?

3 Termék és szolgáltatás, csomagok amivel egy tagságot is vásárolsz !

4 Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 1- MLM 2 - MLM

5 Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 12 MLM Leredukáljuk a saját zsebből való kiadásokat. Ehhez járul hozzá az egyszeri termékvásárlási díj, illetve a megújítási díjak amelyek a jutalékokból vonódnak le.

6 Lehetőség a gyors pénzkeresetre !

7 Ciklikusan ismétlődő mátrix jutalék 5 $ - 50 $ - 500$ M ÉLYSÉGI J UTALÉKOK A 2-3 gazdasági osztály mátrixának kipörgésekor, mélységi jutalékként a struktúrában Szponzorként megjelölt munkatársak végtelen mélységben meg fogják kapni a 3. vagy az utáni munkatársuk teljes első két emberes végtelen mélységű csoportjának forgalma után..

8 Egyszeri munka- Egyszeri kiadás - nincs havidíj-nincs karbantartási díj. Örökös tagság. Egyszerű, a nagytöbbség által is másolható rendszer. Profi irodai felület, amivel azonnal elkezdheted a továbbajánlást. Tudástár használata a belső webirodádból+ rendszeres online képzés. Az adott hálózatok fellendítése forgalommal. Otthonról bármikor és bárki által elkezdhető vállalkozás, minimális befektetéssel, 0 kockázattal. A hálózat igazi stabilitását az a tény adja, hogy itt egyszerre (egymás után) nem egy, hanem 12 hálózatot építesz.

9 „ Előbb - utóbb minden hálózatépítő ezt fogja csinálni, hiszen ugyan az a munka mint bárhol máshol, csak itt 12x annyit fizetnek érte.” ( Fülöp Richárd ) Biztos lehetsz abban, hogy közeljövőben senki nem fog tudni kedvezőbb ajánlatot mutatni neked. Akár veled akár nélküled, mi felépítjük a világ legnagyobb és legstabilabb hálózatát. A döntés mint mindig, most is a Te kezedben van !! Mérlegeld azt is, hogy a 80%-os többség igent mond erre az ajánlatra ! Sokak számára, a hálózatépítés lesz az egyedüli esély egy stabil anyagi háttér megteremtésére. Ezt egyre többen felismerik


Letölteni ppt "Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program."

Hasonló előadás


Google Hirdetések