Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD."— Előadás másolata:

1 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.

2 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Egy speciális hálózat  Egy egyszeri összegért Franchise tagságod lehet  Mindent Magyar nyelven érsz el  Személyesen segít a pénzügyeid kezelésében  Nincs más dolgod mint a piackutatást népszerűsítened A rendszer ahova hívlak!

3 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Egyedi speciális jogosultságot szerzel  Igénybe vehetsz felső korlát nélkül egy személyre szabott pénzügyi programot  Megoldási javaslatot kapsz az ingatlan- hitel ügyed rendezésére  Több forrású rendszeres legális jövedelmed lehet akár 1 hónapon belül Mire jó neked a Franchise?

4 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A rendszer egyedülálló módon építi a hálózatod  Korlátlan mélységben érdekelt vagy  A rendszer elv miatt az érdekeltséged állandó  100% -ig kockázat mentesen tudsz elindulni Amiért érdekes neked!

5 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Teljesen ingyen kipróbálhatod a piackutatást  Ha kedvet kapsz egy minimális összeggel el tudsz indulni  A rendszer lépcsőzetesen segít felépíteni a fizetőképességed  Az induló összegedre 6 havi visszafizetési garanciát kapsz Tudnod kell róla!

6 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Kitöltötted a piackutatást  5 napon belül küld a rendszer egy kódot, és meghív Franchise tagnak  Kiválasztod a 4 induló csomagból ami neked megfelel  Azonnal elkezdheted a piackutatást népszerűsíteni  A webirodádból követed a fejlődésed Ahogy el tudsz indulni!

7 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD. 1. Standard: Bruttó 1 500,-Ft 12 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 2. Easy: Bruttó 2 000,-Ft 25 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 3. Optimum: Bruttó 2 500,-Ft 44 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 4. Big: Bruttó 3 000,-Ft 74 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont Választható csomagok!

8 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Az egyes csomagokért bázis pontokat kapsz  Az induló csomagtól függően el kell érned a megfelelő Teljesítési szintet  A Szponzoraid után kapod a pontjaidat  A szint elérése után a pontjaidért jutalékot kapsz  Mindent a webirodádból tudsz követni A csomagok és a Bázis pont!

9 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A személyre szabott programot csak Franchise tagként veheted igénybe  Lehetsz csak üzletkötő  3 további különböző kategóriába indulhatsz  Ha érintett vagy is, azonnal kp jutalékod is lesz  Itt is pontokat kell gyűjtened  A célösszeget el kell osztanod 500 al, ez az elérési ponthatár  Ha ide eljutottál az Ingatlant birtokba veheted 25% tulajdon résszel Ingatlan-hitel!

10 HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A HelpforYou Virtual Franchise  Bárhova szeretnél eljutni, csak a piackutatást kell népszerűsítened  A rendszer több forrásból legális jövedelmet biztosít vállalkozói engedély nélkül  Bármilyen stádiumba megoldást jelenthet a Hitel problémádra  Nem pénzügyi szolgáltatás, de személyre szabott programot ad neked, amit te építhetsz fel  Egyszerre több hálózatod, több bevételforrásod épül Összegzés!


Letölteni ppt "HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD."

Hasonló előadás


Google Hirdetések