Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Bemutató-készítés PowerPoint.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Elektronikus levelezés [webmail]
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Én így tanítanám a tabulátor használatát
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Blog, Fórum, Chat, . Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Használata Készítette: Medve Tamás.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
 A Gmail a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP szolgáltatása.Googlewebmail POP3IMAP  Bevezetésekor az 1 gigabyte-os tárhelyével lényegesen.
A gondviselői modul az enaplóban
A Windows grafikus felülete
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
A körlevél készítésének menete
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
Elektronikus levelezés
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Kommunikációs politika Összefoglaló feladatok
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Többtáblás adatbázisok
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
A képernyő kezelése: kiíratások
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
Internet, Elektronikus levelezés
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Az internetes keresési módszerek
Az EtherCore weboldal Jószai Zoltán 1. Az oldal célja Kedvcsináló a fejlesztés alatt lévő játékhoz 2.
Gráfok ábrázolása teljesen láncoltan
Bekezdések formázása 1..
a Microsoft Office Word szövegszerkesztő program segítségével
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Számítógépes programok használata
A Mozilla magyar nyelvű szerkesztőjének használata
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Excel alapok Templom Téri Német Nemzetiségi Általános iskola Pilisvörösvár 2015 A leggyakoribb Excel műveletek, ill. típusfeladatok Készítette: Kárpát.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Internet, Elektronikus levelezés
Cím elrendezése képpel
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
50 időt megtakarító Outlook-billentyűparancs
Cím és kép elrendezés Alcím
Előadás másolata:

Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban

A fórum felépítése A fórum alapvetően 2 részre tagolódik: A személyes levelekre Témakörökre, amik a fórum nyitóképernyőjén láthatók: Az egyes témakörökön belül a hozzá tartozó témák láthatóak Azon belül pedig a hozzászólások

Levelek A leveleken belül van az új üzenet menüpont: -itt meg kell adnunk a címzett nevét (amennyiben nem vagyunk biztosak a címzett nevében a tagok listáján ki tudjuk keresni, ami a következő dián látható), -illetve a az üzenet szövegét

Tagok listája Az tagok menüpont alatt azok a felhasználók láthatóak, akik betekintést nyerhetnek a fórumba. Ha üzenetet kívánunk valamelyik tagnak küldeni akkor csak kattintsunk a nevére.

Levelek Beérkezett üzenetek: A beérkezett üzenetek pont alatt a következőket látjuk: -Válasz a feladónak -Üzenet törlése -A feladó neve -A feladás időpontja -Az üzenet szövege

Levelek Elküldött üzenetek: Az elküldött üzenetek pont alatt a következőket látjuk: -Elküldött elem törlése -Címzett, akinek a levelet írtuk -Feladás időpontja -Az üzenet szövege

Témakörök Főoldalon láthatóak: -A témakörök megnevezései, melyekre kattintva megnézhetjük a benne található Témákat -A témakör indítóját (aki csak adminisztrátor lehet) -A létrehozás időpontját -Illetve azt hogy a témakör mindeki számára megtekinthető-e, vagy csak Bizonyos felhasználóknak (kis lakat jelzi az ikon bal alsó sarkában), melyeknek listáját csak az adminisztrátor tudja megváltoztatni

Témák Az egyes témakörökön belül láthatók: -A téma megnevezései, melyekre kattintva megnézhetjük a benne található hozzászólásokat -A témakör indítóját (aki bármelyik fórumtag lehet) -Az utolsó hozzászólás időpontját -Illetve azt, hogy eddig hányan szóltak az eddigi témákhoz

Hozzászólások Az egyes témákon belül láthatók: -a hozzászólások -a hozzászólás küldőjének a neve -mikor küldték a hozzászólást -és maga a hozzászólás -valamint ha mi is hozzászeretnénk szólni a témához a „hozzászólás a témához” hivatkozásra kattintva megtehetjük azt

Fórum karbantartása Adminisztrátori jogokkal

Ha adminisztrátori jogokkal rendelkezünk akkor már a főoldalon új lehetőségek jelennek meg: -új témakör hozzáadása -témakör módosítása -témakör törlése

Új témakör hozzáadása -Témakör megnevezése -Ha azt szeretnénk hogy az adott témakör mindenki számára hozzáférhető legyen akkor jelöljük be ezt a négyzetet. -ha zárt témakört szeretnénk, akkor ne jelöljük be a jelölőnégyzetet és írjuk az a szövegdobozba azokat a felhasználókat, akik hozzáférhetnek a témakörhöz

A témakör módosítása A témakör módosítása hasonlóan történik, mint az új témakör létrehozása, csak azzal a különbséggel, hogy a kiválasztott témakör módosul és nem jön létre egy új.

A témáknál lehetőségünk van egy-egy témát törölni.

A hozzászólásokat is tudjuk törölni, ha esetleg egy nem odaillő, szalonképes Hozzászólást tapasztalunk Ezt a felhasználó neve mögötti ikonra kattintva tehetjük meg

A Leveleknél ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mint az adminisztrátori jogokkal nem rendelkező felhasználóknak