A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.
Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
47 év.
( Képváltás kattintásra )
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Micimackó egy igaz történet
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Feltétel nélküli szeretet
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
A sport egészséges Ahogy Winston Churchill mondta:
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Néha nem találod a helyedet?
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Reformáció = Megújulás. Tegnap megértettük, hogy megújulni… csak szabadon lehet!
Olvasd lassan és csendben!.
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Itt van az Úr, énekeljünk örömmel, örömmel, örömmel,
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
All we love, we left behind
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
JÓ REGGELT !.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
„Igazságok”.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
RENDŐRVICCEK.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
Gazdagabb vagy bárkinél,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
JÓ REGGELT !.
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A humor fiatalon tart….
A Doktor utomata.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt! Mosolyogj 14. ( orvosok /2 ) A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

hogy a páciens egyik lába 15-20 milliméter rövidebb, mint a másik, Államvizsgán. - Mit kell először is biztosan tudnia, ha egy beteghez hívják? - A címet, professzor úr! * A professzor egy röntgenleletet ad a szigorlatozó kezébe: - Mesélje el kérem, hogy mit lát a felvételen! - Erről a röntgenfelvételről azonnal megállapítható, hogy a páciens egyik lába 15-20 milliméter rövidebb, mint a másik, emiatt a beteg feltehetően erősen sántított. - Nagyon jó - dicséri a professzor. - Halljam, mit tenne ön ebben a helyzetben? - Hááát professzor úr,… valószínűleg én is sántítanék!

Drágám! Mit mondott az orvos? Mától kezdve nem szeretkezhetünk! Azt mondta, óvjam magam minden zsíros dologtól...

A betegség vágtatva jön, és poroszkálva távozik. * Kovács hatalmas hordót gurít maga előtt, amikor meglátja a barátja. - Hát te hová mész azzal a hordóval? - Az orvosi rendelőbe - feleli Kovács. - Tudod, az orvosom azt mondta, hogy félévenként vigyem be a vizeletemet. * A betegség vágtatva jön, és poroszkálva távozik. * Fülorvosnál: - Milyen a hallása, mama? - Római katolikus...

Ez okozta a sztrókot, sajnos szigorú diétát kell előírnom!

Az orvos szigorúan előírja páciensének, hogy egészsége megőrzése érdekében kezdjen el rend-szeresen tornázni. Pár hónap múlva megkérdezi: - Nos, használ a rendszeres torna? - Azt hiszem... - Ha lehajol, már meg tudja a kezével érinteni a lábujjait? - Azt még nem, de most már legalább látom őket! * A terebélyesedő bankvezérnek fogyókúraként lovaglást ír elő az orvosa. Vesz hát egy hátaslovat, s minden nap szorgalmasan kilovagol. Egy hónap múlva jelentkezik kontrollra. - Nos, lefogyott? - fogadja a doktor. - Én nem - sóhajt a bankár. - De látná a lovamat!

Sajnálom, de többé már nem fogadok el semmilyen borítékot !

A beteg köhögés elleni orvosságot kér a doktortól, aki közben telefonálgat, s nem nagyon figyel a páciensére. Ezért véletlenül hashajtót ír fel neki. Másnap a beteg újra jelentkezik. - Na, köhög még? - kérdi az orvos. - Nem merek! * Az állatorvos elmegy a körzeti orvoshoz. Az megkérdezi: - Mesélj, mi a panaszod? Mire az állatorvos: - Hja, így könnyű!

Doktor bácsi kérem, azért hoztak ide, mert sem az anyukám, sem a tanító néni nem akarják elhinni, hogy én csak a nyári mikulás vagyok

A falusi körzeti orvos elmegy vadászni a társaival. A nővér rohan az osztályos orvoshoz: - Doktor úr, a kettes beteg jobban van! - Megszólalt? - Igen. - És mit mondott? - Hogy rosszul van. * A falusi körzeti orvos elmegy vadászni a társaival. Amikor hazatér, megkérdezi a felesége: - Na, eredményes volt a vadászat? - De mennyire! Van egy fácánom, két nyulam és három új páciensem. 

Két öreg beszélget: - Azt mondta az orvos, hogy szklerózis multiplexem, angina pectorisom, reumám, asztmám és magas vérnyomásom van... - Elég, elég! Inkább azt mondd meg, mi az, amid nincs! - Fogam. * Az egyik orvos átszól a másiknak telefonon: - Kollega, küldök egy fémjelzett beteget. - Hogyhogy fémjelzett? - A haja ezüst, az ere arany, a foga acél, a lába ólom, és nincs egy vasa sem.

Úristen! Elfelejtettem a szívét, vagy a máját kell megoperálnom?!

a glória szorítja fejét! A szent: - Nem tudom mit tegyek doktor úr! Szinte állandóan fáj a fejem. - Sok alkoholt iszik? - Egy kortyot sem. - Dohányzik? - Soha nem dohányoztam. - Akkor mértéktelenül táplálkozik. - Ellenkezőleg. Tervszerűen és mértéktartóan eszem. - Szerelem? - Nem érdekelnek a nők. - Ahá, akkor már értem mi a baj, a glória szorítja fejét!

Kicsit aggódom, mert minden nap megvágja magát borotválkozás közben... Ő fog megoperálni. Kicsit aggódom, mert minden nap megvágja magát borotválkozás közben...

Doktor úr. Életemben először ettem osztrigát, és nagyon fáj a gyomrom . Doktor úr! Életemben először ettem osztrigát, és nagyon fáj a gyomrom. - Ez előfordulhat. Egyáltalán friss volt az az osztriga, amikor felnyitotta? - Szent ég! Hát fel kellett volna nyitni? * Az orvos végignéz a félig levetkőzött betegen, és így szól: - Nem ártana megfürödnie! - Hiszen én naponta fürdöm! - mondja a beteg. - Ez esetben nem ártana néha vizet is cserélni. * A kórházba sebesültet hoznak: - Nos? - kérdezi az orvos. - Nem, autóbaleset. (BOCS : ) 

Nos uram, a mai naptól kezdve szexelni és hasra feküdni szigorúan tilos!

Az idős asszony fogorvoshoz megy Béla bácsi elmegy az orvoshoz: - Doktor úr, nem tudok menni! - Hát akkor hogy jött ide? - Hát jönni azt tudok, csak menni nem! * Az idős asszony fogorvoshoz megy Doktor úr kérem, mit csináljak? Egész éjjel fájtak a fogaim. - Ez egészen egyszerű asszonyom. Ne aludjanak többet együtt.

Létszámhiány

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni. Az orvos meglátogatja ágyban fekvő betegét, és azt mondja neki: - Már sokkal szebben köhög, mint tegnap. - Nem csoda doktor úr, egész éjszaka gyakoroltam.  * - Szemorvos megvizsgálja a pácienst, majd megkérdi: - Ne haragudjon, de mégis, hogy talált be a rendelőbe?   * Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

Szép napokat, Vidám hetet!