Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz."— Előadás másolata:

1

2 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz

3 1...Az Úr, nem azt fogja kérdezni, hogy milyen autót vezettél. Azt fogja kérdezni tőled, hány olyan embert vettél fel az autódba, akinek nem volt semmilyen szállítási lehetősége? 1...Az Úr, nem azt fogja kérdezni, hogy milyen autót vezettél. Azt fogja kérdezni tőled, hány olyan embert vettél fel az autódba, akinek nem volt semmilyen szállítási lehetősége?

4 2... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, hány négyzetméteres házad volt. Azt fogja tőled kérdezni, hány személyt fogadtál be jószívvel a saját otthonodba? 2... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, hány négyzetméteres házad volt. Azt fogja tőled kérdezni, hány személyt fogadtál be jószívvel a saját otthonodba?

5 3... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, milyen ruhákba öltöztél. Azt fogja tőled kérdezni, hány embert segítettél hozzá, hogy felöltözzön? 3... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, milyen ruhákba öltöztél. Azt fogja tőled kérdezni, hány embert segítettél hozzá, hogy felöltözzön?

6 4... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, mennyi volt a fizetésed. Azt kérdi majd, nem aljasodtál-e le érte?

7 5...Az Úr, nem azt fogja kérdezni mi volt a foglalkozásod. Azt fogja kérdezni, minden jót ami rendelkezésedre állt, a foglalkozásod szolgálatába állítottál-e?

8 6… Az Úr, nem azt fogja kérdezni tőled, hány barátod volt. Azt fogja tőled kérdezni, hány embernek voltál igaz barátja.

9 7… Az Úr, nem azt fogja kérdezni, ki volt a szomszédod. Azt fogja kérdezni tőled, milyen szomszéd voltál te?

10 8…Az Úr, nem fogja megkérdezni a bőröd színét. Inkább a jellemedről és tulajdonságaidról fog kérdezni.

11 9... Az Úr, meg fogja kérdezni, miért telt ennyi időbe, míg Ő eszedbe jutott. Szeretettel megfogja a kezed, és elvezet téged a Mennyország Kapujához.

12 10... Az Úr. Nem kérdi meg hány embernek küldöd tovább ezt az üzenetet. Ő már ismeri a te döntésedet. 10... Az Úr. Nem kérdi meg hány embernek küldöd tovább ezt az üzenetet. Ő már ismeri a te döntésedet.

13 Ezt az üzenetet olyasvalakitől kaptam, aki biztos abban, hogy én továbbküldöm olyanoknak, akik lelkükben megőrizték azokat a reális értékeket, melyek Isten és az ember- társaink előtt példaképek. A közmondás szerint: A barátok olyanok mint a csillagok : Nem látod állandóan de tudod hogy mindig ott vannak. Amennyiben te is így érzed, örvendeztessed meg barátaidat !


Letölteni ppt "10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések