Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

All we love, we left behind

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "All we love, we left behind"— Előadás másolata:

1 All we love, we left behind
(a brief history of our short romance)

2 Ma lenne kereken 9 hónapja annak, hogy először feküdtem melléd éjjel, és úgy éreztem talán éppen ezért ma végezetül egyszer szeretném áttekinteni, hogy milyen volt a kapcsolatunk. Szeretnék neked köszönetet mondani, azokért amiket hamarosan látni fogsz. Ne haragudj rám és el akartam mondani, nem gyűlöllek és nem haraggal gondolok rád.

3 Mindig azt mondtam, hogy bárcsak az én szememmel láthattad volna magad
Mindig azt mondtam, hogy bárcsak az én szememmel láthattad volna magad. Most még utoljára megpróbálom neked ezt reprezentálni.

4 Voltak a beülős esték

5 Ahogy megismertelek, szinte nem tudtam betelni veled
Ahogy megismertelek, szinte nem tudtam betelni veled. Ittam minden szavad, és olyan boldog voltam mint talán soha. Te mutattad meg nekem, hogy újra lehetek szerelmes- ezért vagyok elsőként hálás neked!

6 Amikor kettesben voltunk akkor valóban elérkeztünk egy csodálatos, zárt világba, ahol csak mi ketten léteztünk.

7 A beszélgetéseinkért olyankor, mikor otthon voltunk, azért vagyok hálás következően: a két személyes youtubeos spontán bulik. Ekkor éreztem, hogy egymáshoz tartozunk, és azt, hogy van valaki olyan mellettem, aki meghallgat, aki figyel rám. Köszönöm neked mindegyik ilyet, sohasem fogom elfelejteni.

8 Ahogy főztél…

9 Sajnálom, hogy a pocakod rosszalkodott néha. 
Végső soron rászoktam melletted a zöldségekre, és cuki volt, amikor teszel-veszel a konyhában. Ahogy ízlésesen elkészítetted a dolgokat a tálaláshoz, még akkor is, ha egy egyszerű tükörtojásról is volt szó. Sajnálom, hogy a pocakod rosszalkodott néha. 

10 A fesztiválozó Esztert!

11 Szerettem veled koncertre menni, és bírtam a fesztiválozó Esztert is
Szerettem veled koncertre menni, és bírtam a fesztiválozó Esztert is. Sokat jelentett nekem, hogy látlak ugrálni és „táncolni” koncerteken :D Én voltam a legbüszkébb, mert úgy éreztem nekem van a legcsínosabb-legszebb barátnőm. Egyszer megtanultam volna táncolni a kedvedért! 

12 Túrázni veled…

13 Egyszer kérlek, ha nem is már mint egy pár de menjünk el egy éjszaka Zsíros-hegyre csillaghullást nézni.

14 Na és persze az intimitás.

15 Nagyon fog hiányozni az érintésed, az ahogyan átölelsz
Nagyon fog hiányozni az érintésed, az ahogyan átölelsz. Az, hogy éjszakánként túrsz lefelé az ágyról, mert a közelemben akarsz lenni. Amikor éjjel felébredek azt lássam, hogy te mellettem pihegsz. Beszívni az illatodat, végigsimogatni a lábad, a hátad, kisimítani a hajad a szemedből. Szeretkezni , aztán együtt elaludni veled, a karjaidban, mint a Radnóti versben.

16 Hiányozni fog mindez, és meggyalázná a kettőnk emlékét ha ezt nem mondom el.
Nagyon szerettelek, és azt akarom mondani csak, hogy sajnálom ahogyan viselkedtem veled. Őszintén bánok mindent ami történt. Élj boldogan, de ha egyszer lesz egy tanyám északon, akkor tuti jelzem majd, és várlak öreg napjaidra ott. Igen, még akkor is ha akkor már ráncos és lapos lesz a segged akkor is. ir

17 Mert a szívem mélyén még mindig szeretlek, és nem tudok haraggal gondolni rád.


Letölteni ppt "All we love, we left behind"

Hasonló előadás


Google Hirdetések