Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi."— Előadás másolata:

1

2 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel

3 Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj.

4 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Baby ne játssz nekem, ne légy olyan kegyetlen, nem értem, hogy mire jó ez, légy őszinte a szívemhez, mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj.

5 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Ahogy szorítod a kezem, táncot jár a szívem, bizony ám.

6 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Most már a szívünk boldog, azért csak mindig így legyen, nagyon kell hogy tudjuk hinni, úgy kérlek, ne engedj el, mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj.

7 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Már nem kell vigyáznom rád, mindig így lesz Baby, csókolj hát.

8 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Ha lesz majd egy rossz napunk, de nem egymásra haragszunk, ne légy olyan kegyetlen, nekem csak te vagy az egyetlen, mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj.

9 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Már nem kell vigyáznom rád, mindig így lesz Baby, csókolj hát.

10 Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj, mondd, mi bánt, súgd meg, mi fáj, már nem kell vigyáznom rád, mindig így lesz Baby, csókolj hát. Készítette: Jolka


Letölteni ppt "Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések