Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nyisd meg a szívem, ó Jézus

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nyisd meg a szívem, ó Jézus"— Előadás másolata:

1 Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Nyisd meg a szívem, Uram: Látnom kell Téged, Látnom kell Téged. (2x) Jézus, dicsőség Ura, Ragyogj fel, mint Hold az éjben, Lelkemnek pásztora, Teremts tiszta szívet bennem.

2 Szent vagy, szent vagy, szent vagy. (3x) Látnom kell Téged. Jézus, dicsőség Ura…

3 Kitárom szívem ajtaját, 
hallgasd meg imám! Tölts be Szent Szellemeddel,  szomjazom Terád! Vágyom Veled lenni, csak Veled! Vágyom szerelmedre, Istenem!

4 Futok kitárt karodba én
Nem számít tűz vagy víz Úgy várom, hogy ölelj át!   Tudom, csak Érted élek már Vedd szívem hódolatát Mindenem Te vagy nékem, Atyám!

5 Most újra térdet hajtok én, 
imám trónodhoz ér Mennyei dicsőséged  áraszd el közénk! Vágyom Veled lenni, csak Veled! Vágyom szerelmedre, Istenem!

6 Futok kitárt karodba én
Nem számít tűz vagy víz Úgy várom, hogy ölelj át!   Tudom, csak Érted élek már Vedd szívem hódolatát Mindenem Te vagy nékem, Atyám!

7 Ahogy trónod előtt megállunk jó Atyám,
ahogy ránk tekint szemed, csodáljuk kegyelmedet! Megváltó Úr, nélküled semmik vagyunk, tenni semmit nem tudunk, de imádva hódolunk. Néked adva életünket, Néked adva álmaink. Mindenünk, Amik vagyunk, s amik leszünk, Csak tiéd!

8 Uram, Te ismersz Látod szívem Ezerszer elbuktam Mégis szeret tél Jelenléteddel körülveszel Minden időben,mindig szerettél; Mindig szerettél

9 Meghajlok keresztednél,
itt folyt ki a drága vér Nincs mi ennél többet ér Értem győzted le a sírt, megnyitottad a Szentélyt semmi el nem választ már!

10 Te jársz előttem, Oltalmazó.
Kezedben őrzöl; szeretsz, tudom jól szeretsz, tudom jól Meghajlok keresztednél itt folyt ki a drága vér Nincs mi ennél többet ér Értem győzted le a sírt, megnyitottad a Szentélyt Semmi el nem választ már!

11 Megnyílt a Menny, elvégeztetett!
A kárpit szétrepedt. (2x) És ha majd egyszer lezárul szemem Ott állsz előttem, mert úgy szerettél, mindig szerettél

12 Meghajlok keresztednél
itt folyt ki a drága vér Nincs mi ennél többet ér Értem győzted le a sírt, megnyitottad a Szentélyt Semmi el nem választ már!

13 a királyok felett Ő a Király. Megadom magam,
Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét És én ámulok örömkönnyek között a szépségén.

14 (Hát)> legyen ez a sorsom, Megváltómmá lettél, Jézus
Erről szól az énekem Megváltómmá lettél, Jézus S én örökké Tiéd!

15 Csodállak, mert Igéddel magadhoz vonzottál.
Elszántam magam, hogy lábam már csak ösvényeden jár Körbezártál, de így lettem igazán szabaddá. Te vagy méltó, hát szívem trónját önként adom át.

16 (Hát) legyen ez a sorsom, Megváltómmá lettél, Jézus
Erről szól az énekem Megváltómmá lettél, Jézus S én örökké Tiéd! Ez lesz örökségem, Ez lesz hát az életem.

17 Te vagy szerelme életemnek.
Barát és társ vagy, aki szeret. Vágyom, hogy érints, lelkem kíván. Teljes szívemből szeretlek! Vonj most Magadhoz még jobban, Végy fel a karjaidba! Szíved dobbanását hadd halljam, Ó, Jézus, Ó, Jézus.

18 Kegyelmed rám talált Vak koldusként, porban az út szélén, életem ott hevert, míg egy nap eljöttél. És megnyílt szemem, hogy végre lássak én, hogy megmutasd rajtam Isten dicsőségét.

19 Mióta megszólítottál, életem Téged dicsér. Sorsom a győzelem, mert Lelked bennem él. Fiadként Hozzád futok, hajlékod nyitva áll. Mert szívem megnyitottam, kegyelmed rám talált.

20 Végre látlak én, életem Tiéd
és elmegyek Veled, akármerre mész. Ha támad is a bűn, a kétség, vagy ha fáj én akkor is tudom: rám az Úr keze vigyáz.

21 Mióta megszólítottál, életem Téged dicsér. Sorsom a győzelem, mert Lelked bennem él. Fiadként Hozzád futok, hajlékod nyitva áll. Mert szívem megnyitottam, kegyelmed rám talált.


Letölteni ppt "Nyisd meg a szívem, ó Jézus"

Hasonló előadás


Google Hirdetések