Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja"— Előadás másolata:

1 Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
Rózsafüzér Királynője

2

3 Rózsafüzér Királynője légy a világ megmentője, ajálj minket Szent Fiadnak Szeplőtelen Szűzanyánk . Óh Mária elérkezett a Te órád, csak egy szót szólj Szent Fiadnál és megmenekül a világ. Óh bűn nélkül fogantatott Szentséges Szűz Mária könyörögj érettünk kik hozzád menekszünk és azokért is akik nem menekülnek hozzád. Szűz Anyánk mi esdve kérünk hallgasd meg imáink és fohászaink, gyógyítsd be a gyűlölet és a széthúzás sebeit. Mennyei fényeddel áraszd el szívünket, hogy egységi szeretet legyen a lelkünkkel. Ámen

4 Ha valami fáj, Neked panaszkodom kinek mondhatnám, hallgass meg édes Szűz Anyám Nehéz óráimban adj nekem erőt, hiszen Te vigasztalsz sok-sok szenvedőt. Nálad minden bűnös oltalmat talál , a benned bízóknak nem fáj a halál Tőled távozóknak bánatuk soha nincs, akik arra kérnek : Mária segíts !

5 Hozzád imádkozók, árvák anyja vagy, akinek jósága végtelen nagy
Hozzád imádkozók, árvák anyja vagy, akinek jósága végtelen nagy Téged dicsérni nem szűnik a szám , emelj magadhoz édes Szűz Anyám ! Ámen

6 ISTENNEK SZENT ANYJA KÖNYÖRÖGJ ÉRETTÜNK
Kass Ilona Anna verse. Üdvözlégy Mária Köszöntött az angyal! Mi is így köszöntünk, e kedves szavakkal ! Dicsőség tenéked, Jézusnak szülője, Isten egy fiának Mennyei Bölcsője !

7 Üdvözlégy Mária Világ Királynéja. Szentlélek Úristen Gyönyörű Mátkája
Üdvözlégy Mária Világ Királynéja ! Szentlélek Úristen Gyönyörű Mátkája ! Kiválasztottja a Mennyei Atyának ! Édesanyja lettél az Ő Szent Fiának !

8 Üdvözlégy Mária, mindnyájunknak anyja
Üdvözlégy Mária, mindnyájunknak anyja ! Kérünk szeress minket, ez szívünk óhaja ! Vezess Szent Fiadhoz, fogd a kezeinket ! Az örök hazába vigyél el bennünket !

9 Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes ! A Te drága szíved jóságos, kegyelmes ! Istennek Szent Anyja, könyörögj érettünk Krisztus szeretetére méltók hadd lehessünk !

10 Amíg szívem dobog Szűz Mária Nem szűnik szeretni Téged soha, Szívem szerelme hódolat gyanánt , Sóhajt fel hozzád, Üdvözlégy Anyám !


Letölteni ppt "Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja"

Hasonló előadás


Google Hirdetések