Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, 2013. május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, 2013. május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X."— Előadás másolata:

1

2 Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, 2013. május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, 2013. május 10.

3 Istenünk: hálát adunk az egész teremtett világért,

4 amelyet atyai jóságodból mireánk bíztál, hogy otthonunk legyen benne. amelyet atyai jóságodból mireánk bíztál, hogy otthonunk legyen benne.

5 Hálát adunk, mert minket, esendő embereket, a Te Fiad által felemelsz, Hálát adunk, mert minket, esendő embereket, a Te Fiad által felemelsz,

6 mert úgy szeretted a világot, hogy Egyszülöttedet küldted közénk, hogy a hit által életünk legyen. mert úgy szeretted a világot, hogy Egyszülöttedet küldted közénk, hogy a hit által életünk legyen.

7 Hálát adunk, mert kiárasztod ránk Lelkedet, hogy Szent Lelked által valósággá váljék közöttünk az egység, a béke és a szeretet. Hálát adunk, mert kiárasztod ránk Lelkedet, hogy Szent Lelked által valósággá váljék közöttünk az egység, a béke és a szeretet.

8 Köszönjük Istenünk, hogy ma is Rád tekinthetünk. Köszönjük Istenünk, hogy ma is Rád tekinthetünk.

9 Add, hogy sose szűnjünk meg keresni Téged, Add, hogy sose szűnjünk meg keresni Téged,

10 aki forrása és célja vagy életünknek, akiben élünk, mozgunk és létezünk. aki forrása és célja vagy életünknek, akiben élünk, mozgunk és létezünk. Korzenszky Richárd imádsága


Letölteni ppt "Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, 2013. május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X."

Hasonló előadás


Google Hirdetések